IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чък Бас отново е свободен! Ед Уестуик се раздели с приятелката си

3 септември 2021 11 00

Преди няколко месеца в интернет се завъртяха слухове за изневяра

Снимка: Getty Images

Имаме новина за феновете на Ед Уестуик – той отново е свободен!

Актьорът, познат като Чък Бас от сериала „Клюкарката“, и приятелката му Тамара Франкескони са се разделили. Това потвърди източник, близък до двойката, пред E!News преди ден. Според него, слуховете за изневяра са довели до този изход, като Тамара е била тази, която е приключила нещата. В момента тя се фокусира върху модната си кариера и щастливия си живот.

Ед, който все още не е коментирал раздялата, често присъстваше в инстаграм акаунта на Тамара. През почти двугодишната им връзка, тя постоянно документираше техните международни пътувания и романтични спомени. И въпреки че мнозина от нас не биха си признали, че са били големи фенове на известната ѝ половинка, през юни Тамара сподели, че е „най-големият почитател на „Клюкарката“ на цялата земя“.

„Гледах го два пъти всяка година. Казвам ви честно, някак си привлякох с магия Ед към живота си“, шегува се тя. Когато започва да се среща с Ед, Тамара е трябвало да се извини на своя приятелка, която също е била фенка на сериала, че е намерила любовта в лицето на истинския Чък Бас. Според нея, вниманието на феновете към тогавашния ѝ приятел, е чудесно. „Първоначално беше странно, когато се разхождахме в парка и група момичета ни следват, но смятам, че е прекрасно как всеки обича неговата работа“, добавя Франкескони.

През 2017 година Уестуик става обект на разследване от полицията в Лос Анджелис по обвинения в изнасилване. Прокуратурата отказа да обвини актьора в каквото и да било престъпление, а по-късно той обяви, че твърденията към него са „ужасяващи и лъжливи“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари