IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В дома на една филмова легенда – какви съкровища крие Мартин Скорсезе

25 май 2024 12 00

Режисьорът и 24-годишната му дъщеря отвориха вратите на имота си в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Домът на Мартин Скорсезе е сбъдната мечта за всеки киноман.

Във видео, споделено от 24-годишната му дъщеря Франческа в социалните мрежи, 81-годишният режисьор разкрива тайните на имота си в Ню Йорк, докато участва в популярната тенденция „Разбира се“. Тя се състои в започване на изречението с „Аз/ние съм/сме, разбира се, че...“ и продължава с различни примери, които са характерни за дадена страна, професия, хоби или призвание. Имайки предвид с какво се занимава Скорсезе, не е трудно да отгатнете, че неговото видео бе свързано с киното.

@francescascorsese We’re movie lovers… #fyp #dadsoftiktok #martinscorsese #movielovers ♬ original sound - Francesca

„Ние сме киномани, разбира се, че имаме филмови плакати в цялата къща“, започва Франческа, докато показва коридора на нюйоркския семеен дом. Изведнъж обаче извън кадър се чува познат глас, който се кара на момичето, че не прави нещата както трябва. Като един истински режисьор, Скорсезе се заема да контролира процеса и решава да се включи във видеото. „Направи го отново. Трябва да има повече чувство, разбираш ли? Ти се гордееш с тези плакати!“, казва легендата на Холивуд.

Франческа се опитва да обясни на баща си, че това е просто един безобиден TikTok, който няма нужда да е на нивото на високобюджетен филм, но очевидно не успява да постигне целта си. Затова, за да станат нещата по-професионални, Скорсезе се включва във видеото и заедно с дъщеря си започват да разхождат феновете из дома им. 

„Ние сме киномани, разбира се, че имаме няколко камери в дома си“, казва режисьорът, показвайки реликви от старото кино. След това Франческа насочва феновете към един от режисьорските столове с името на баща ѝ, като допълва, че като киномани, все още имат DVD плеър, както и няколко филма на дискове като Bigger Than Life от 1956 и Il Sorpasso от 1962 година.

След това Мартин показва на потребителите на TikTok част от филмовите си сувенири, които има наоколо, като например червени обувки, носени във филма „Червените обувки“ от 1948 година. Той обаче се засмя и каза, че всъщност обувките са някъде на изложба.

Режисьорът също така показа робот, който има в къщата си от филма „Хюго“ от 2011 година, преди Франческа да завърши видеото с „Ние сме киномани, разбира се, че е невъзможно да изберем любимия си режисьор“. След това камерата се обръща към нея и тя шеговито показва, че е облечена с бяла тениска със снимка на баща ѝ.

Видеото бе публикувано, след като Франческа говори за честите появи на известния си баща в нейните социални експерименти в TikTok. Режисьорът за първи път се появи в клип на по-малката си дъщеря през 2021 година. Тя заяви, че го включва, защото един ден седели заедно във всекидневната след вечеря и на нея ѝ било скучно, защото нямало какво да правят. Тогава осъзнала, че подобен тип видеа биха събрали множество харесвания и затова предложила идеята на баща си.

@francescascorsese Happy Holidays from my family to yours!❤️ #fyp #martinscorsese #merrychristmas #happyholidays ♬ ROCKIN’ AROUND THE CHRISTMAS TREE - BRENDA LEE

„Но хората ги гледат и защото им се наслаждават истински. Хората обичат да виждат татко да прави подобни неща, защото се показва по-нормалната му страна. Често той е представен като тази голяма, голяма звезда и много талантлив човек, какъвто безспорно е, но в същото време той просто е един баща“, казва Франческа.

Признавайки, че Скорсезе определено обожава дъщерите си, тя допълни, че е заимствала идеята от други клипове в TikTok, където е видяла бащи и дъщери да си партнират и е искала да я изпробва. „Направихме го и осъзнах, че хората не само харесват татко, но и нашата връзка. Това още повече ме зарадва, защото аз също обичам нашата връзка и начина, по който си комуникираме. Той винаги казва неща, които ме разсмиват. Като едно голямо дете е“, казва Франческа.

Франческа Скорсезе се ражда, когато баща ѝ е на 56 години. Той споделя най-малката си дъщеря със съпругата си Хелън Морис. Също така е баща на 58-годишната Кати, която е от първия му брак с Лареин Мари Бренън, и на 47-годишната Доменика, която споделя с бившата си съпруга Джулия Камерън.

Режисьорът споделя, че когато Франческа се родила, той не е бил сигурен дали детето му ще оцелее. За щастие сестрата в болницата го уверила, че всичко е наред и му позволила да подържи дъщеричката си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари