IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс: В парижкия апартамент на Селин Дион

5 януари 2017 10 40

Звездата го продава за 9,3 милиона долара

Снимка: thesun.co.uk

Снимка: thesun.co.uk

Селин Дион реши да продаде апартамента си в Париж за сумата от 9,3 милиона щатски долара, една година след смъртта на съпруга си Рене Анджелил.

За канадската мегазвезда 2016-а беше година на сериозни промени в личен план. Тя загуби мъжа си в началото на миналата година, след като той не успя да се пребори с рака, а през изминалата година тя се учеше да бъде самотна майка на тримата си сина.

Явно 48-годишната певица е преценила, че жилището в престижния квартал на френската столица Вила Монморанси вече не ѝ е нужно.

След като преживя едни наистина трудни времена, Селин е решила да започне начисто без красивия си френски имот, който разполага с четири спални, домашно кино, пет бани, голяма дневна с камина и библиотека.

Фантастичният апартамент има голяма тераса с изглед към Айфеловата кула, както и малък, но китен вътрешен двор. В модерната кооперация има винарска изба, гараж и фитнес зала.

Селин и Рене бяха женени в продължение на 21 години, а се сдобиха с въпросния дом през 2008-а.

Вижте снимките на жилището на звездата в галерията ни!

Селин и Рене през 2013-а; Снимка: ABC

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари