IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд: Ям само зеленчуци и риба

29 февруари 2020 21 00

Актьорът разкри как поддържа фигурата си

БГНЕС

„Ям само зеленчуци и риба. Това е наистина скучно“. Това сподели Харисън Форд по повод хранителния си режим. Той гостува в Шоуто на Елън Дедженеръс, където разкри как поддържа формата си.

Актьорът, който е вегетарианец, обяснява, че той ходи на фитнес, но не е от най-запалените и тренира „по малко“. По думите му, той дължи отслабването си най-вече на това, че е спрял да консумира месо и млечни продукти.

„На практика аз ям почти нищо“, шегува се той.

Форд посочва, че е взел решение да спре месото, защото лекари го предупредили, че не му е полезно, освен това, че е добре и за околната среда.

„В един момент просто реших, че месото вече много ми е омръзнало, а и освен това не помагам особено много на планетата като го консумирам. Не помагам особено много и на тялото си, защото не ми се отразява толкова добре. Затова спрях с месото и млечните продукти. И не съжалявам“, казва той. 

Индиана Джоунс, както всички го наричат, разкрива още, че като вегетарианец се чувства здрав и не иска да се вманиачава по тренировките: 

„Не съм луд на тема физически упражнения. Просто карам велосипед, играя малко тенис, малко във фитнеса“. 

Що се отнася до отношението му към околната среда, Харисън форд коментира, че единствените хора, които могат да се погрижат за природата, са „ядосаните млади хора“. 

„От 30 години говорим за спасяването на амазонската гора, която е най-обширната екваториална гора на планетата. Амазония има критично важна роля за въздуха, който дишаме, за водата на планетата, за биоразнообразието, за количеството въглерод... А я подпалиха. Когато една стая в къщата ти гори, не казваш, че има пожар в една от стаите на къщата ти, а казваш: Къщата ми гори! Ние имаме само един дом, една къща...“, продължава той. 

Според холивудската звезда, има много разочаровани млади хора, които са готови да направят нужната организация и да донесат така чаканата от всички промяна.  

„Най-важното нещо, което можем да направим за тях, е да не им се пречкаме“, заключи 77-годишният актьор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари