IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове на Бонд искат нова премиера заради коронавируса

8 март 2020 12 00

Предлагат на продуцентите да пуснат екшъна чак лятото

Снимка: БГНЕС

Джеймс Бонд може и да е неуязвим за куршумите, но коронавирусът не го подмина. В края на месеца трябваше да се състои премиерата на 25-ия филм за легендарния шпионин в Лондон, но фенове на поредицата помолиха продуцентите за отлагане.

По план британците трябва да се насладят на лентата на 31 март в английската столица, а премиерата на екшъна в Северна Америка е на 10 април. Във фен-сайта на Бонд MI6-HQ почитателите на героя обаче пуснаха открито писмо, в което молят продуцентите да отложат излизането на екрана на мегахита за лятото от страх за здравето си, свързан с коронавирус разпространението.

„Това е само един филм. Здравето и благоденствието на феновете и техните семейства по света е по-важно. Чакахме 4 години за този филм, още няколко месеца няма да накърнят качеството му и само ще помогнат на боксофиса за финалното „ура“ на Даниел Креиг“, се казва в писмото.

Оказа се, че самите китайци също са поискали отлагане на премиерата в Хонг Конг за 30 април и са отменили турнето в Китай, Южна Корея и Япония. Това може да се отрази сериозно на приходите с десетки милиони долари и може би по тази причина премиерата за Лондон все още остава 31 март, въпреки нарасналата психоза във връзка с коронавируса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари