IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Георгиева отмени европейското си турне

17 март 2020 08 40

Коронавирусът промени плановете ѝ преди „Евровизия“

Виктория Георгиева отмени европейското си турне

Виктория Георгиева отмени европейското си турне. Българският представител на „Евровизия“ щеше да направи серия от концерти през март и април, за да се запознае чуждестранната публика с нея, но плановете ѝ се провалиха заради пандемията от коронавирус.

„През оставащите два месеца до конкурса в Ротердам младата певица ще се съсредоточи върху вокалната и сценичната си подготовка за музикалната надпревара в Ротердам“, съобщиха от екипа на певицата.

„Всички имаме мечти, копнежи, амбиции и важни проекти, които са възпрепятствани от сегашната кризисна ситуация. В моменти като този обаче, ние трябва да се обединим и да застанем зад опазването на човешкото здраве и живот, които са най-важните ценности“, написа Виктория в социалните мрежи и призова последователите си да бъдат по-отговорни.

Песенният конкурс ще се проведе в средата на май, като Георгиева ще участва на втория полуфинал. Провеждането му обаче е под въпрос заради увеличаването на случаите на коронавирус по света.

„Евровизия“ е едно от най-важните събития в годината за много хора по света и се провежда ежегодно от 1956 година насам с послание за единение и солидарност между народите в Европа. Сега повече от всякога имаме нужда от този пример, за да се справим с тежката ситуация заедно“, посочва изпълнителката.

„Tears Getting Sober“ се казва песента, с която Victoria ще участва в конкурса. Клипът ѝ събра 500 000 гледания само за два дни след официалното му представяне.

„Вложих ужасно много в този проект и се гордея с него и себе си, повече от всякога! Благодаря с цялото си сърце, душа и същество на целия екип от ненормални (в добрия смисъл), невероятни и отдадени хора, които участваха в създаването на „Tears getting sober“ и нейното видео! Хора, вие сте МАШИНИ и никога не съм била по-щастлива!“, посочи певицата за парчето и изтъкна, че в него тя е „истинска и неподправена“.

„Който вникне по-навътре в същността на песента, емоцията и видеото, само той ще разбере какво имам предвид, а за тези, които искат да изливат помията си към мен... ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЛЮБОВ ЗА ВАС!“, завършва тя за песента, посветена на паник атаките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари