IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Бон Джоуви към феновете: Помогнете ми да напиша следващата си песен

24 март 2020 17 40

Музикантът иска да вдъхне позитивизъм на хората по света

Снимка: Getty

Джон Бон Джоуви има нужда от помощ.

В неделя фронтменът на групата Bon Jovi разкри, че работи върху нова песен, но иска малко подкрепа за написването на текста. Вдъхновен от пандемичната ситуация по света, той озаглави парчето „Do What You Can“ и помоли феновете си да споделят своите предложения за останалите рефрени.

Бон Джоуви публикува видео в YouTube и увери всички, че заедно ще преминем през тези тежки времена. „В тази ситуация аз направих това, което умея най-добре – да взема китарата си и да напиша нещо за вас, за да ви вдъхна кураж. Но имам идея: Нека да напишем тази песен заедно“, казва музикантът.

Засега той е написал само първите два стиха и припева и насърчи всички да се присъединят към него, за да разпространят позитивизъм по света. „Разкажете ми през какво преминавате, какво ви натъжава, кажете ми за дипломирането ви, което е отменено, за бала, който няма да се състои или за бебето, което очаквате“, добавя Бон Джоуви. 

След това той показа на феновете си докъде е стигнал с песента. В първите стихове той говори за затворени граници и училища, както и за страха на хората по време на пандемията. В края на видеото си, музикантът напомни на всички, че ще преминем и през тази опасност и отново ще живеем нормално. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари