IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Георгиева с онлайн концерт

27 март 2020 08 30

Тя ще представи България на „Евровизия“ 2021

Снимка: PR

Виктория Георгиева, която трябваше да представи България на тазгодишната „Евровизия“, ще направи първия си онлайн концерт тази събота. Музикалният конкурс беше отложен за 2021 година заради разпространението на коронавирус в света. Почитателите на Виктория ще могат да наблюдават изпълнението ѝ напълно безплатно на сайта eurovision.icard.com от 20:00 часа.

Онлайн изпълнението се налага заради стриктните мерки срещу разпространението на COVID-19. Социална изолация е обхванала по-голяма част от световното население. Виктория следва примера на световните музиканти, които забавляват феновете си от вкъщи и излъчват концертите си в социалните мрежи.

„Нямам търпение за концерта, защото отдавна си мечтая да направя нещо подобно. Надявам се да зарадвам всички със своето изпълнение“, казва изпълнителката.

По време на събитието Георгиева ще изпълни и песента за „Евровизия“ – „Tears Getting Sober“, която беше високо оценена от музикалните критици. Всъщност, България беше спрягана за една от претендентките за титлата в конкурса. През уикенда Виктория отговори и на голяма част от фенските въпроси във видео, публикувано в YouTube.

Заради пандемията от коронавирус Виктория отмени и европейското си турне през март и април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари