IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След победа над коронавируса, Рита Уилсън отново пее

6 април 2020 17 50

Съпругата на Том Ханкс изпълни американския химн

Снимка: БГНЕС

Рита Уилсън и Том Ханкс бяха първите звезди, които споделиха, че са се заразили с новия коронавирус. Двамата дадоха положителни проби в Австралия, където актьорът беше на снимки за биографичен филм за Елвис Пресли. Веднага след като бяха диагностицирани с COVID-19 съпрузите бяха поставени под карантина, а за тях се грижеха екип от медицински лица.

По време на лекуването си двамата постоянно споделяха с феновете си какво е състоянието им и как върви възстановяването. След 14-дневната карантина Ханкс и Уилсън се завърнаха в родната Америка, където започнаха своята социална изолация. Том напомни на феновете си, че сега е от изключително значение да останат у дома и благодари на всички, които са положили грижи за него и съпругата му в Австралия.

Тъй като всички филмови продукции са спрени за момента, Ханкс е без ангажименти, но това не важи за Рита. Тя се появи в неделя в социалните мрежи, за да изпълни националния химн на САЩ по време на виртуалното състезание НАСКАР. За онлайн появата си Уилсън беше заложила на червено кожено яке, цветна блуза и дънки. 

Въпреки че изпълнението се проведе в дома ѝ в Лос Анджелис, Рита си беше направила страхотна прическа и заложи на невероятен грим. След като победи COVID-19 Уилсън се завръща към това, което умее най-добре – да забавлява хората. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари