IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Нямам търпение да стана майка

14 април 2020 15 00

Изпълнителката сподели, че иска да продължи и с филантропската си дейност

Снимка: InStyle

Лейди Гага е напълно наясно, че светът има нужда от почивка и, ако е напълно честна, тя също иска да си отдъхне. На 27 февруари излезе най-новият ѝ сингъл „Stupid Love“, но само няколко дни по-късно всички говориха само за едно – коронавирус. Във времена, когато смехът е малко позабравен, именно песента на Гага успя да развесели присъстващите на прес конференция, обсъждаща предстоящата пандемия.

Тогава, телефон на човек от залата изненадващо звънна, а рингтонът беше „Stupid Love“. Клипът набра огромна популярност в интернет и дори стигна до изпълнителката. Тя го сподели в социалната мрежа Туитър и написа „Ето затова правя музика“.

Сингълът ѝ е от новия албум „Chromatica“, който феновете дълго време чакаха. Той трябваше да бъде пуснат на 10 април, но пандемията провали плановете на звездата и тя се фокусира върху по-голяма цел – партньорство с организацията „Global Citizen“ и събиране на над 35 млн. долара за фонда за облекчение към Световната здравна организация. 

Освен това, Гага е един от инициаторите на концерта „One World: Together at Home“, който ще бъде предаван по всички големи телевизии и радиа в САЩ на 18 април. 

Все пак изпълнителката все още смята да осъществи турнето си, което ще промотира „Chromatica“. То трябва да посети шест града и да започне в края на юли, ако всичко е нормално. Гага предупреждава феновете, които ще дойдат, че трябва да са готови за едно истинско шоу и много танци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

И докато предишният й албум, „Joanne“, беше доста различен от стила на звездата, то „Chromatica“ е завръщане към старото ѝ лице. Според критици, в него ще чуете песни, които ще ви върнат в ерата на „Paparazzi“, но ще бъдат много по-добри. Новият албум е отражение на всичко, през което Гага е преминала, за да стигне дотук.

„Много съм щастлива, че съм част от този проект. Чувствам, че този албум показва, че само аз мога да изведа Гага до върха“, казва изпълнителката пред „InStyle“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Когато е просто дете, което мечтае да стане певец, Стефани Джоан Анжелина Джерманота едва ли е смятала, че ще се превърне в жива легенда, когато е само на 20 години. Тя успява да изкачи пет албума до номер 1 в класацията на „Billboard“, а песните ѝ са слушани повече от 32 млрд. пъти.

Гага е носител на 11 награди „Грами“ и е първият човек, който печели две „Грами“, един „Златен глобус“, „БАФТА“ и „Оскар“ в една година. Тогава песента „Shallow“ от филма „Роди се звезда“ прави истински фурор сред критици и фенове. В края на 2019 година изпълнителката се сдоби и със собствена козметична компания, а билетите ѝ за концертите в Лас Вегас счупиха рекорда по продажби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

34-годишната звезда изглежда е на върха, а албумът ѝ „Chromatica“ още не е пуснат на пазара. Все пак, пътят дотук не е лесен и е осеян с бодли. Гага е преминала през ада и разказва всичко това чрез музиката си. Огромната слава е трудна за понасяне, но изпълнителката дълго време страда от посттравматичен стрес след като е изнасилена на 19 години.

През януари 2020 година тя говори с Опра Уинфри и сподели, че нарушената ѝ психика е довела до огромни, хронични физически болки, които по-късно са били диагностицирани като фибромиалгия. В момента Гага се лекува с медикаменти, медитация, терапия и грижа за себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

„Мисля, че ми отне време, за да тъгувам за нещата, които са ми се случили и съм ядосана на себе си, че се давех толкова дълго време“.

Звездата споделя, че е имало моменти, в които пред света е изглеждала добре, но вътрешно е крещяла от болка. Сега, единственото, което иска е сватба. В момента тя се среща с бизнесмена Майкъл Полански, но засега връзката им не е нещо сериозно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Все пак Гага иска да прави още музика, още филми, още благотворителност със своята фондация „Born This Way“, която се занимава с младежи, страдащи от психични и физически заболявания. „Искам да финансирам проучвания, които разглеждат фибромиалгията и хроничните болки. Имам много мечти и цели. Какво точно ще постигна, все още не знам, но знам, че ще се опитам с хората, които обичам.

Освен че мечтае за брак, Гага иска вече да се види и в ролята на майка. „Нямам търпение да стана майка. Не е ли чудесно какво можем да правим? Можем да задържим човек в себе си, да го отгледаме и след това той да се появи в света“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Изпълнителката се надява, че албумът „Chromatica“ ще помогне и на феновете ѝ, както е помогнал на нея. „Много съм горда от постигнатото, защото е забавна, но, ако се вслушаш в текстовете, ще усетиш, че говоря от сърцето“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари