IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Шалуб върна Монк отново на екран

17 май 2020 18 00

Актьорът призна, че се е заразил с коронавируса

БГНЕС

Той не спира да си мие ръцете. Бърше с мокра кърпа огледалото, след това с нова забърсва ръцете. Обува си чорапи, но само след като е поставил ръкавици на ръцете и краката. Отива в кухнята и отваря миялната, а там любимите му плодове „чакат“ да ги извади, при това подредени по цветове. Той пипа писмата си със специална щипка и внимава с куриерските пратки. Той е Ейдриън Монк. Чудатият детектив от известния американски комедиен сериал се завърна на екран, за да покаже на своите почитатели как би се грижил за хигиената си по време на социална изолация.

Тони Шалуб влиза в ролята на Монк, който има мания по почистване и обсесивно-компулсивно разстройство, засне специално видео, в което показва какво би било ежедневието на неговия герой в условия на пандемия.

Актьорът сподели, че той и съпругата му Брук Адамс са се заразили с коронавирус и са били на лечение в болница.

Кадър – YouTube

„Миналия месец аз и съпругата ми дадохме положителен резултат след тест за коронавирус. Изкарахме няколко тежки седмици, но осъзнаваме колко много хора са носители на вируса и са били по-зле от нас“, обясни Шалуб.

„Надявам се, че сте внимателни и следвате противоепидемичните указания“, продължава още той.

В клипа Тони разиграва един ден на Монк, но всъщност сега много хора имат точно същия. Не спират да гледат новините с информация за коронавируса, постоянно си мият ръцете на мивката, почистват старателно навсякъде и пазаруват по интернет, като се стараят да не докосват опаковката.

„Всъщност сега всички сме като Монк“, посочва Шалуб, който след сценката започва групов разговор със своите колеги от сериала – капитан Стотълмайър, полицай Рандал Дишър и неговата асистентка Натали.

Видеото на актьора завършва с ръкоплясканията на нюйоркчани, които са специално за медиците на първа линия. Към тях се присъединява и самият Монк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Не ме интересува. Не съм изгледала нито един епизод.гледала съм само трейлърите по време на паузите между различните сериали. Страшно отегчително. А на актьора желая успешно оздравяване.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар