IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер с урок по миене на ръце

16 март 2020 10 10

Певицата показа нагледно как се прави заради коронавируса

Никол Шерцингер с урок по миене на ръце

Никол Шерцингер с открит урок по миене на ръце. След като случаите на заразени с коронавирус в световен мащаб се увеличиха, тя реши да даде пример на феновете си за това как да спазват лична хигиена по време на пандемия.

„Кой е най-добрият начин да измиете ръцете си? Гледайте това видео, докато го правите. Пазете се и продължавайте да миете ръцете си“, призовава певицата.

Видеото е заснето в банята и разгорещи голяма част от последователите ѝ. В него тя е облечена в черен латексов костюм, сапунисва старателно ръцете си. и танцува на фона на една от най-популярните ѝ песни. Накрая ги измива и пръска вода в огледалото.

Никол е поставила хаштаговете ​​#SafeHands #REACT към публикацията си. Въпреки нейното намерение да насочи вниманието на хората колко е важно миенето на ръцете, мнозина я упрекнаха, че не го прави правилно. 

Само преди малко повече от седмица излезе най-новото парче на Шерцингер и колежките ѝ от Pussycat Dolls. За няколко дни „React“ събра милиони гледания. След като се събраха, изпълнителките ще зарадват феновете си с няколко свои изяви, но заради коронавируса те най-вероятно ще бъдат отложени. 

Бившата на Григор Димитров продължава и снимките на тв шоуто „The Masked Singer“, където е част от журито. Заради мерките за сигурност обаче, то ще се снима без публика, подобно на други формати. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари