IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Никол Шерцингер за гладка кожа

5 март 2020 14 30

Стреми се да използва продукти, които имат хубав аромат

Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер е една от най-разпознаваемите звезди на нашето време. Добива славата си с групата Pussycat Dolls, която изгрява на сцената през 2003 година. Петте момичета владееха музикалния пазар в продължение на 7 години с хитове като „Don't Cha“, „Beep“ и „Buttons“.

През 2010 година решиха да се разделят, за да преследват соловите си кариери и най-успешна от тях стана именно Никол. Тя продължи доминацията с издаването на дебютния си албум „Killer Love“, а сингълът ѝ „Don't hold your breath“ достига първо място в музикалните класации на Великобритания. Това е първата ѝ самостоятелна песен, която става номер 1.

След това Шерцингер започва да участва в различни предавания като „Dancing with the Stars“ и е съдия в различните формати на X-factor по света. Наскоро тя се раздели с нашия тенисист Григор Димитров и го замени с участника във великобританския формат на музикалното предаване Том Евънс.

Независимо от натоварения си график 41-годишната изпълнителка винаги намира време да изглежда перфектно. Кожата ѝ е блестяща и показва на света, че годините наистина нямат значение. 

Много от феновете ѝ се питат именно каква е тайната за тази невероятна визия. Хубавото е, че Никол често споделя разкрасителните си процедури, които включват използването на специални кремове или продукти, направени от самата нея със съставки от родния ѝ Хавай. 

Ето на какво залага изпълнителката, за да изглежда толкова добре.

Лицев масажор

Не, Никол не е мързелива или разглезена и също използва ръцете си, за да втрие козметичните продукти в кожата си. Но когато има нужда от помощ, тя се доверява на лицевите масажори, които нарича „моите вълшебни пръчки“. Тя признава, че използва подобни неща преди да излезе на сцената и това ѝ помага с по-бързото попиване на кремовете, както и е чудесно средство срещу подуване и възпаление.

Според „Women's Health“ лицевите масажори са чудесен избор, тъй като „разбиват“ лимфните възли, натрупани под кожата. Също така те помагат и за правилното разнасяне на козметичните продукти.

Ексфолира цялото си тяло

„Винаги е добре да имате една малка пемза в банята си, за да ексфолирате краката си“, казва Никол пред „Allure“. Тази, на която тя залага, е направена от лава. Изпълнителката използва пемзата след като се е изкъпала, но не е попила все още краката си. Така тя премахва мъртвата кожа и появилите се мазоли, за да постигне меки и гладки стъпала.

Никол Шерцингер стана жертва на хакери

Що се отнася до останалата част от тялото ѝ, Шерцингер признава, че използва ексфолираща кърпа от въглен. „Въгленът помага да изчистя примесите от кожата си и затова обичам да го ползвам“, казва тя. 

Фен е на сухото измиване

Понякога Никол няма време да използва банята и затова залага на сухото измиване. Според нея, това е добре за „източване на лимфната ви система“ или иначе казано източване на излишната течност от лимфните възли, за да се намали възпалението. Никол свързва и гладката си кожа със сухото измиване.

Дерматологът Денди Енгелман твърди, че сухото измиване помага на кожата да изглежда по-добре, тъй като премахва горния ѝ слой, с което се отърваваме и от мъртвите клетки. 

Кокосово масло

„Израснах със семейство, което постоянно говореше за кокоси и ги отглеждаше в задния си двор в Хавай“, казва тя пред „Allure“. Добавя, че роднините ѝ са извличали маслото и са ѝ го изпращали в Америка. 

Никол е голям фен на кокосовото масло, защото може да го използва за кожата и косата си. Според „Women's Health“, мастната киселина, която се съдържа в продукта, има антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Обича продукти, които имат хубав аромат

Изпълнителката иска да усеща приятна миризма навсякъде около себе си. Затова тя е декорирала банята си със свежи цветя, ароматни свещи и парфюми. Разбира се, там намират място и козметичните продукти, които миришат добре. 

„Ароматът е много важен за мен. Действа ми терапевтично“, признава звездата. Залага повече на ароматите на растения като лавандула и шипка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари