IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери се възхити от тялото на половинката си Орландо Блум

28 юни 2020 15 00

Певицата показа видео към новия проект на актьора в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Бременната Кейти Пери призна чувствата си към Орландо Блум. 35-годишната певица публикува закачка към половинката си на страницата си в Instagram. Тя бе по повод новия проект на актьора „Retaliation“, чиято премиера бе на 24-и юни.

Заради пандемията от коронавирус продукцията  заобикаля киносалоните и се появява веднага на стрийминг платформи. В описанието на видеото Кейти Пери отбеляза, че се гордее с 43-годишния Орландо Блум и предстоящите му проекти, много от които ще излязат това лято. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на

Звездата също призна, че „изплакнала очи“ с кадър, в който полуголият ѝ приятел показва многобройни татуировки върху напомпаното си тяло. 
Това лято Кейти и Орландо ще имат дъщеря, която ще бъде първото им общо дете. Актьорът вече има син от модела Миранда Кер, но певицата ще стане майка за първи път. 

В скорошно интервю Пери призна, че карантинната бременност не е лесна за нея, особено с манията си да контролира всичко. Но изпълнителката с чиста съвест не се ограничава в храната и признава, че постепенно се превръща в Шрек, а Орландо –  в Хълк.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари