IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор се събира с момичетата от "Ангелите на Чарли"

9 септември 2020 15 00

Актрисата стартира свое шоу на 14 септември

БГНЕС

Дрю Баримор ще се събера с момичетата от "Ангелите на Чарли". Съвсем скоро те ще бъдат отново на екран, но причината за това не е нов филм, а собственото телевизионно предаване, което актрисата стартира. 

Камерън Диас и Луси Лио са приели поканата на своята колежка и ще й гостуват на старта на толк шоуто, което е на 14 септември. 

Събирайки се на едно място, трите приятелки ще отбележат подобавщо 20 години от първата им премиера на "Ангелите на Чарли" - продукцията, с която станаха доста известни. 

45-годишната Дрю, която не се е снимала във филм от 2014 г., е решила да се развива в телевизионната индустрия. За първото си предаване тя е поканила и други известни имена от Холивуд, сред които Адам Сандлър, с който също се е снимала. Той ще участва в специалната й рубрика - „Проектирано от Дрю“, където трябва да изненада едно обикновено американско семейство в дома им. 

За второто шоу Баримор планира да се срещне с Рийз Уидърспун и Били Айхнер. На тях ще се падне задачата да разсмеят зрителите в рубриката „Би ли го харесала Дрю Баримор?“. 

„Известна в цял свят с нейната запазена марка хумор и позитивност, водещата Дрю Баримор ще сподели своята гледна точка в този свеж и уникален формат с много теми и рубрики”, пишат от екипа на предаването.

По думите на актрисата, със своето шоу тя се надява да забавлява и вдъхнови много американци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари