IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Робърт Патинсън се завърна към снимките на „Батман“

27 октомври 2020 10 40

Актьорът облечен в черен костюм изглеждаше много депресиран

Снимка: БГНЕС

За участието на Робърт Патинсън в новия филм „Батман“ се заговори преди известно време, но ето че информацията е официално потвърдена.
34-годишният актьор участва в новата част на поредицата.

Снимките трябваше да бъдат отлагани и преназначавани няколко пъти. Първата причина бе избухването на пандемията, а след коронавируса един от актьорите се разболя. Медиите съобщиха, че това е бил самият Патинсън, но нито режисьорът, нито от Warner Bros потвърдиха тази информация.

Сега работата по филма е подновена отново. Папараците успяха да заловят Робърт, който играе главния герой Брус Уейн, по време на снимките на сцената на погребението, предаде Daily Mail. Продуцентите на филма все още не са разкрили подробности за сюжета. Актьорът беше облечен в черен костюм и изглеждаше много депресиран. Самите снимки се състояха на площад „Сейнт Джордж“ в Ливърпул.

Също така наскоро стана известно, че въпреки възобновения процес на заснемане, премиерата на филма все още е отложена. Продукцията ще излезе не през есента на 2021, а през пролетта на 2022.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари