IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова: Не знаех много за Руди Джулиани преди „Борат 2“

12 ноември 2020 16 30

Българката признава, че била доста нервна по време на срещата с него

БГНЕС

Преди да се снима в „Борат 2“, Мария Бакалова не знаела, че Руди Джулиани е адвокат на Доналд Тръмп. Това признава самата тя в свое скорошно интервю за New York Times. Разказвайки за ролята си на Тутар в продължението на култовия филм за Борат Сагдиев, българката посочва, че е била доста нервна по време на заснемане на нейната сцена.

По думите на нашенката, преди да бъде поканена в продукцията, тя знаела само, че Джулиани е бил кмет на Ню Йорк.

“Аз не съм американка, не влизам в американската политика... Не мисля, че съм запозната със ситуацията в Америка и нейната политическа система. Саша живее тук от дълго време. Вярвам му“, обяснява тя.

Говорейки за кадрите с нея, които се появиха преди излизането на филма, тя не крие, че се притеснявала за самото заснемане на сцената, в която играе журналистка, която иска да вземе интервю от адвоката на Тръмп. 

“Сърцето ми биеше учестено“, допълва българката.

Бакалова посочва, че Саша Барън Коен, който играе Борат, я посъветвал да използва напрежението, което изпитва, като го преобразува в нещо положително.

„Бях уверена, че Саша ще ме спаси и той ще спаси сцената, така че няма да е катастрофа. Той е моят ангел пазител“, обяснява още Мария.

На въпрос какво точно прави Джулиани и дали е сложил ръка на интимните си части, 24-годишната актриса отговаря: 

„Видях всичко, което видяхте и вие. Ако сте гледали филма, това е нашето послание. Искаме всички да видят филма и да преценят сами“, казва тя и добавя, че Коен пристига „точно навреме“.

„Саша скочи бързо в стаята, защото се притесняваше за мен“, каза тя и призна, че не знае какво би било станало, ако той не се е намесил между двамата.

Мария Бакалова е категорична, че не се чувства зле от факта, че някои мислят сцената с Джулиани и нея за подвеждаща и създаваща погрешни нагласи в американското общество.

„Филми като този показват истинските цветове на хората“, каза тя и изтъкна, че „Борат 2“ всъщност разкрива истинската същност на адвоката. „Вие сте отговорни за собствените си решения. Така че, не, не се чувствам зле“, завършва тя.

Според американски медии, след успеха си с „Борат“, българката е подписала договор с известна агенция в Холивуд. Тя работи със звезди като Джулия Робъртс, Том Ханс, Скарлет Йохансон, Нина Добрев и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари