IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс разкрива как Хана Монтана е променила живота ѝ

9 декември 2020 14 40

„Трябваше да се променя, защото Хана беше по-важна от живота, по-важна от мен“, казва изпълнителката

Снимка: БГНЕС

Вероятно голяма част от днешните 25-годишни са израснали с песните на Хана Монтана и братята Джонас. Те непрестанно присъстваха в домовете ни, благодарение на канала Disney, който бълваше епизод след епизод от респективните им шоута.

Сега главните герои във филмчетата – Майли Сайръс и Ник, Джо и Кевин Джонас – вече са големи и имат собствени музикални кариери. Играта им в Disney обаче със сигурност е повлияла на живота им по някакъв начин и сега Сайръс говори какво е изпитала тя. Изпълнителката разкрива как „Хана Монтана“ е оставила отпечатък не само върху феновете ѝ, но и върху самата нея.

Майли е само на 13 години, когато получава главната роля през 2006 година. Това е само първата стъпка към световна кариера, която ще я превърне в знаменитост с огромна банкова сметка. Сайръс преминава през няколко трудни периода, които се виждат както в личния ѝ, така и професионалния ѝ живот. Изпълнителката казва пред Rolling Stone, че е трябвало да се научи да се развива извън героинята си в „Хана Монтана“.

„Трябваше да се променям, защото Хана беше по-важна от всичко, беше по-важна от мен“, казва тя пред Rolling Stone. Добавя, че често си е мислила дали някога ще постигне успеха, който Хана Монтана има. Постепенно Сайръс разбира, че всяко нейно действие влияе на феновете ѝ и затова започва да обръща повече внимание на себе си и да насърчава всеки да не се притеснява от идентичността си.

„Когато последователите ми започнаха да приемат себе си, защото виждат, че аз се приемам, тогава разбрах, че всъщност аз съм Хана Монтана“. Майли казва, че всъщност Хана не е била само измислен герой. Цялото шоу разкрива идентичността на изпълнителката, но ѝ е отнело доста време, за да го разбере.

Заедно с разговора за ранните ѝ дни в кариерата, изпълнителката си спомни и за времето, когато е показвала своя лъжлива версия пред света. Става дума за 2017 година, когато тя пуска на пазара шестия си студиен албум „Younger Now“. Майли споделя, че по онова време всеки си е мислил, че тя води невероятен живот, но реалността е била съвсем друга. „По това време експериментирах с алкохол и наркотици, а хората около мен не бяха добри и никога не биха ми позволили да достигна до върха“, казва тя пред Rolling Stone.

Въпреки че отвън животът на Майли е изглеждал като приказка, той не е бил такъв. „Бях доста далеч от правилния път и психичното ми здраве беше под въпрос“, споделя изпълнителката. Добавя, че в момента се е фокусирала върху отрезвяването си, защото иска да бъде на 100% готова за всичко, което животът ѝ предлага.

Преди няколко седмици Сайръс призна, че по време на карантината отново е посегнала към алкохола, но е трезва от месец. „Сега имам една здравословна перспектива, която нямах преди“, казва тя пред списанието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари