IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът Брадли Пиърс: Робин Уилямс беше мил и се застъпваше за всички

11 януари 2021 11 00

Той играе с покойната легенда във филма „Джуманджи“

Снимка: БГНЕС

Актьорът Брадли Пиърс, който играе с Робин Уилямс във филма „Джуманджи“, си спомня за покойния актьор и неговото невероятно отношение по време на снимките.

В скорошно интервю за CBCListen, Брадли, който през 1995-а е на 12 години и играе Питър Шепърд, разказва за работата си с Уилямс. Актьорът споделя, че са снимали сцената с появата на мусона и постоянните валежи в играта “Джуманджи“. Персонажите са прекарвали по 8 часа в аквариум с вода, което е било изключително изтощаващо. В края на 7-ия или 8-ия ден от снимките, един от продуцентите попитал родителите на Брадли дали момчето може да остане извън работно време, за да завършат сцената.

„Децата можеха да стоят определено време на снимачната площадка и моето изтече в този ден. Тогава един от продуцентите се приближи до родителите ми и ги помоли да ми позволят да остана още няколко часа“, казва Пиърс. Той допълва, че това е било често срещана практика тогава, за да се спестят финансови средства. Според него, оставането още няколко часа е щяло да спести на продукцията около 100 хиляди долара.

В този момент обаче Робин Уилямс се намесва в разговора и постъпката му се е запаметила в ума на Брадли. „Той дръпна продуцента настрани и му каза да разпуска екипа и, че ще продължи със снимките следващата седмица. Никой друг нямаше да постъпи по този начин, защото решението струваше на продукцията много пари“.

Пиърс добавя, че Робин е бил много мил и спокоен с всички на снимачната площадка и постоянно е защитавал малките актьори. „Тогава каза на всички, че сме приключили за деня и е време да си ходим у дома“. Във филма „Джуманджи“ участват още Кристен Дъст, Бони Хънт, Дейвид Алан Гриър и Джонатън Хайд. Лентата успя да спечели 263 млн. долара по целия свят и беше 10-тия най-печеливш филм за 1995 година.

Робин Уилямс се самоуби на 11 август 2014 година, когато беше на 63 години. Тогава той страдаше от деменция с телца на Леви – мозъчно заболяване, което засяга мисленето, паметта и движенията. През август миналата година децата му Зак и Зелда споделиха спомени с баща си по случай шестата годишнина от смъртта му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари