IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Помните ли NSYNC? Момчетата могат да се съберат

27 януари 2021 10 50

Джъстин Тимбърлейк е готов да пее отново с колегите си

БГНЕС

Помните ли момчетата от NSYNC? Момчетата, които бяха любимци на много тийнейджъри, могат отново да се съберат на една сцена. Тази възможност не изключва Джъстин Тимбърлейк, говорейки за своите колеги и раздялата им преди цели 19 години.

В интервю за Radio Times изпълнителят разкри, че в момента семейството му е на преден план, но що се отнася до събирането, той „никога няма да каже никога“.

Джъстин, който вече има второ дете, обяснява, че е готов да се върне на сцената с Джей Си, Крис, Джоу и Ланс.

„Нямам кристална топка за това, което ще се случи с музикалната индустрия през следващите месеци или години“, обяснява изпълнителят по повод новите си проекти и това дали може отново да пее за NSYNC.

Джъстин Тимбърлейк напусна групата през 2002 г. По-късно той обясни пред медиите, че тогава се интересувал повече от музикалната си кариера, отколкото неговите приятели. След това всички се събраха на няколко пъти през годините, сред които на MTV Video Music Awards през 2013 г. и за звездата им на Холивудската алея на славата – през април 2018-а.

В момента певецът се е отдал на Джесика Бийл и двете им деца. Доскоро той не бе потвърдил за сина си, но в интервю за Елън Дедженеръс разкри подробности за момченцето, което със съпругата му кръстили Финиъс.

Изпълнителят има и по-голям син – Силас, който вече е на 5.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари