IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман за Люсил Бол: Тя е невероятна жена

29 януари 2021 10 50

В следващия си филм актрисата ще си партнира с Хавиер Бардем

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман съвсем скоро ще започне да се подготвя за ролята си на Люсил Бол и вълнението ѝ се повишава с всяка минута.

Носителката на „Оскар“ даде интервю пред Variery, където говори за честта да влезе в обувките на комедийната легенда в предстоящия биографичен филм Being the Ricardos на Арън Соркин. Кидман заяви, че веднага е приела предложението за ролята, защото е била привлечена от целия екип. Освен сценариста Соркин, във филма ще участва и Хавиер Бардем.

„Това е невероятна възможност. Но в същото време е и леко страшно, защото трябва да дам най-доброто от себе си. Ще използвам целия си потенциал“, казва актрисата. Хавиер Бардем ще играе Деси Арнас – съпруга на Люсил Бол от 1940 до 1960 година и тогавашния ѝ партньор в сериала I Love Lucy. Кидман добави, че е започнала да гледа епизоди от комедията, за да може да научи повече за Люсил и нейната игра.

„Тя е невероятна жена. Нямам търпение хората да видят какво Арън е разбрал за нея и по начина, по който той описва Люсил и Деси. Повечето неща, които е написал, не ги знаех“, казва Никол. По-рано през месеца беше потвърдено, че именно Кидман и Бардем ще бъдат екранната двойка в Being the Ricardos.

Историята във филма ще се развива по времето на заснемане на обичания комедиен сериал I Love Lucy. Зрителите ще видят как Люсил и Деси се изправят пред кризи, които могат да сложат край както на екранната им връзка, така и на брака им. I Love Lucy се излъчва от 1951 до 1957 година. Бол и Арнас играят съпрузите Луси и Рики Рикардо, като Луси използва различни схеми, за да стане част от шоубизнеса, благодарение на нощния клуб на Рики.

В истинския живот Бол и Арнас се женят през 1940 година и имат две деца – дъщеря Луси и син Деси Арнас-младши. Двойката се развежда през 1960 година. Избирането на Кидман за Люсил предизвика вълна от недоволство, защото много хора сметнаха, че тя въобще не си прилича с комедийната актриса. Вместо това феновете предпочитат да видят на екран Дебра Месинг или Карол кук.

Луси Арнас обаче защити Никол във видео, публикувано миналата седмица във Фейсбук. „Трябва да разберете, че не правим повторение на I Love Lucy. Никой не се опитва да бъде Люсил Рикардо или да прави неща, които тя е правила. Това е историята на Люсил Бол, истинската ми майка, и Деси Арнас – истинският ми баща“, казва Луси. Тя допълва, че филмът ще е изпълнен с хумор, но ще покаже и историята на първата им среща, връзката и кариерата им.

Луси заяви, че Being the Ricardos ще включва и няколко неща от I Love Lucy, но няма да се фокусира върху сериала. Засега не е ясно точно кога филмът ще излезе по кината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари