IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман и Хавиер Бардем се връщат в 1950 година

13 януари 2021 08 40

Двамата може да играят Люсил Бол и Деси Арнас

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман и Хавиер Бардем са готови да се превърнат в семейство Рикардо. Носителите на „Оскар“ може би намериха следващите си роли съответно като Люсил Бол и Деси Арнас.

Според E!News, Кидман и Бардем в момента водят преговори за участието в биографичния филм Being the Ricardos, който ще разказва за историята на двамата влюбени. Сценарият е написан от Арън Соркин, който ще застане и зад камерата на проекта. Студиото, което се занимава с филма ще бъде „Амазон“ заедно с компанията Escape Artists.

Лентата ще проследява трудната седмица на Бол и Арнас докато те снимат сериал I Love Lucy от 1950 година. Всичко започва в понеделник на репетирано четене на сценария и завършва в петък, когато един епизод се снима пред жива публика. Децата на двойката – Луси Арнас и Деси Арнас-младши, ще бъдат продуценти на филма.

Луси Бол и Деси Арнас се женят през 1940 година още преди да станат колеги в популярното шоу I Love Lucy, което е на екран от 1951-а до 1957-а. Двамата се развеждат през 1960 година. През 2019-а Луси Арнас говори пред Good Morning America за това какво точно иска да каже на феновете с биографичния филм за родителите си. Тя заявява, че лентата ще се фокусира върху хубавото, лошото и грозното, но ще има повече от хубавото.

„Винаги ми е било трудно да разбера огромния свят, в който съм израснала и популярността на майка ми“, споделя Луси в интервюто. Проектът Being the Ricardos обаче среща доста трудности по пътя си. През 2015 година стана ясно, че Соркин иска да се захване със сценария, но потребители в Туитър бяха против, защото сценаристът рядко се фокусира върху женските си персонажи и не им придава достатъчно дълбочина.

По това време Кейт Бланшет беше избрана за Луси Бол, като новината беше официално потвърдена през 2017 година. Пред Hollywood Reporter актрисата сподели, че това е огромна чест за нея и като малка е била обсебена от колежката си. „Тя беше не само актриса, продуцент или комедиантка, тя беше родител и жена, която задвижваше нещата в Холивуд“, казва Бланшет. Тя добави, че биографичният филм е чудесен проект и е много развълнувана да започне работа.

Засега не е ясно защо Кейт Бланшет е напуснала, но множество медии твърдят, че от „Амазон“ са готови да я заменят с Никол Кидман. Актрисата наскоро приключи сериала си The Undoing по HBO, където си партнираше с Хю Грант. Що се отнася до Хавиер Бардем, той работи по игралния филм „Малката русалка“, където играе цар Тритон, а Хали Бери влиза в ролята на Ариел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари