IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс хваната да целува Тимъти Шаламе

11 февруари 2021 15 00

Има ли нещо между двамата актьори?

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни Дженифър Лорънс беше хваната в гореща целувка с младия си колега Тимъти Шаламе. Това озадачи голяма част от феновете на актрисата, тъй като тя се ожени за Кук Марони през 2019 година. И преди да са започнали някакви слухове за развод, ще успокоим всички и ще кажем, че целувката между Шаламе и Лорънс е част от нов филм, в който двамата участват.

Ако не сте чули за Don't Look up, ще ви кажем само, че в него освен Лорън и Шаламе, участват още Леонардо ди Каприо, Крис Еванс, Кейт Бланшет, Мерил Стрийп, Матю Пери, Ариана Гранде, Тайлър Пери и Джона Хил. Досега видяхме няколко интересни снимки от площадката, като например червената коса на Дженифър и брадата на Лео ди Каприо. Целувката обаче е най-интересната сцена досега.

Интимният момент между Лорънс и Шаламе изглежда доста познат, тъй като прилича на целувката между младия актьор и вече бившата му приятелка Лили-Роуз Деп. Тогава двамата бяха хванати на частна яхта, а по-късно Тимъти заяви, че се срамува от това, което е направил. Явно режисьорите на Don't look Up не са взели под внимание емоциите на актьора и са го накарали да пресъздаде неловкия момент.

Все пак ситуацията се оказва печеливша за Лорънс, която преди няколко години призна, че си пада по младия си колега. „Просто го чакам да стане по-голям. Отглеждам го като прасе за заколение и ще го преследвам, когато стане на 30 години“, пошегува се актрисата през 2018 година. Все пак, да отбележим, че Дженифър е на 30, а Тимъти е на 25 години, така че връзка между тях е напълно възможна, ако и двамата я искат.

Тимъти беше помолен да отговори на коментар на колежката му, като заяви, че тя е „легенда и икона сред младото поколение. За мен е чест да чуя такива думи“. Въпреки ласкавите думи, двамата актьори ще останат само приятели, тъй като в момента Дженифър Лорънс е щастливо омъжена за Кук Марони.

В началото на 2021 година от Netflix обявиха, че ще пускат нов филм всяка седмица. Засега все още не е ясно кога точно ще излезе Don't look Up, но актьорският му състав ни кара да тръпнем в очакване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари