IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите епизоди на „Сексът и градът“ и без Тузаря

23 февруари 2021 17 50

Ето кои персонажи още няма да са част от продължението

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че се подготвят нови епизоди от сериала „Сексът и градът“, интересът към проекта не спира. Но новите епизоди, освен че ще ни лишат от Саманта Джоунс, ще бъдат и без участието на Тузаря. Това съобщава порталът Page Six с позоваване на достоверни източници.

66-годишният Крис Нот се появи не само в самия сериал, но и в двата пълнометражни филма „Сексът и градът“. Феновете се чудят кой сега ще има връзка с Брадшоу изиграна от титуляря Сара Джесика Паркър. За голям ужас на феновете, Дейвид Ейгенберг също няма да бъде в продължението. Той изигра ролята на гаджето на Миранда Хобс – Стив Брейди.

По-рано стана ясно, че актрисата Ким Картал, изиграла знаменитата Саманта Джоунс ще отсъства от проекта. Това като че ли не изненада феновете на „Сексът и градът“, защото отдавна се знае, че между Картал и Сара Джесика Паркър отношенията са обтегнати. Останалите актриси от четворката съобщиха, че няма да я заменят с друга героиня, а вместо това самият Ню Йорк е големият „велик герой“. За тях самите е ясно също, че за продължението, което ще се казва And Just Like That, всяка ще получи по 1 млн. долара на епизод.

„Ще има много нови и интересни герои, от които сме доволни“, обеща Паркър, но дали...

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Без Саманта, без Тузаря... Че това няма да прилича на "Сексът и градът".Особено Саманта ще липсва много! Че тя прибавя живот на цялото шоу. С нейните 100001 любовници и безумните й изказвания за любовта, секса и връзките.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар