IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Шуимър коментира дали ще видим Елън Дедженеръс в „Приятели“

14 март 2021 18 00

Кога ще се появи дългоочакваното шоу?

Снимка: БГНЕС

Ако не беше пандемията от коронавируса, повторното събиране на „Приятели“ вече щеше да бъде заснето и показано. Създателите на дългоочакваното шоу се принудиха да отложат датата на снимките поради противоепидемичните мерки.

Наскоро Дейвид Шуимър, който изигра Рос в култовия сериал, успокои феновете, че много скоро той най-накрая ще се събере с колегите си.

„Честно да ви кажа, след малко повече от месец ще замина за Лос Анджелис. Най-накрая намерихме начин да се погрижим за безопасността на всички на снимачната площадка“, каза актьорът в радиопредаването на Анди Коен.

Дейвид коментира и слуховете, че Елън Дедженеръс ще бъде домакин на специалното издание: „Мога да кажа, че не е Елън или Били Кристъл. Мога да продължавам да казвам кой няма да води, но ще отнеме време, предполагам.“

По-рано Дженифър Анистън отбеляза, че актьорският състав на „Приятели“ отлага снимането толкова упорито, защото искат да се срещнат на живо с верните фенове на сериала.

„Ще бъде чудесно. Обичам да мисля, че чашата е наполовина пълна. Вижте, ние няма да отидем никъде. Извинете, но никога няма да се отървете от „Приятели“, пошегува се звездата, изиграла Рейчъл в интервю за Deadline миналия август.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари