IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас на 76: Обожавам да играя в киното

30 март 2021 12 30

Актьорът се шегува с това, че често е най-възрастният на снимачната площадка

Снимка: БГНЕС

Майкъл Дъглас работи в Холивуд в продължение на повече от пет десетилетия и все още не мисли за отказване.

В ново интервю, дадено пред списание AARP, актьорът говори открито за кариерата си и какво го кара да я продължава сега, когато е на 76 години. „Работата те държи в кондиция, държи те съсредоточен. Разбира се, през тези дни често съм най-възрастният на снимачната площадка, но обожавам целия процес. Все пак не правим операция на мозъка, а се забавляваме“, казва Дъглас пред изданието.

Звездата в момента работи в сериала The Kominsky Method и добавя, че се радва да работи отново с Катлийн Търнър. Двамата си партнираха през 80-те години в проектите Romancing the Stone, Jewel of the Nile и War of the Roses. 66-годишната актриса ще се присъедини към новия сезон на The Kominsky Method, който скоро ще излезе в Netflix.

Дъглас казва, че винаги е бил фен на жени като Търнър, които могат да се справят сами с всичко. „Майка ми беше актриса. Прекарах доста време зад кулисите на театъра. Никога не съм се притеснявал от самоуверени жени“, допълва актьорът. Гордее се, че е работил с дами, които са били хвалени за своите роли. Майкъл си партнира с Женевиев Бюжо в Coma, с Глен Клоуз в Fatal Attraction, с Анет Бенинг и с Шарън Стоун.

Освен че може да се похвали с работата си с невероятни актриси, Дъглас е щастливо женен и за една от най-известните дами в Холивуд. През 2000 година той казва „Да“ на Катрин Зита-Джоунс с която имат и две деца – Карис Зита Дъглас и Дилън Майкъл Дъглас. Заради пандемията Майкъл трябваше да чака цял месец, за да види внука си. Щастливият дядо се похвали за срещата в социалните мрежи, където публикува снимка, на която държи малкия Райдър.

„За първи път виждам едномесечния си внук Райдър“, написа актьорът под кадър, на който явно се приготвя да храни бебето. Райдър е второ дете на Камерън Дъглас, който е син на Майкъл Дъглас и Диъндра Лукър. 42-годишният актьор е баща и на 4-годишната Луа Изи Дъглас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари