IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Георгиева: Направихме го заедно!

21 май 2021 14 50

Певицата класира България на финала на „Евровизия 2021“

ПР

„Направихме го заедно!... Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си“. Това сподели Виктория Георгиева малко след като класира България на финала на конкурса „Евровизия“. Певицата изпълни Growing Up is Getting Old, с която се нареди сред 10-те страни, които ще се борят за престижната награда.

„Благодаря на всички, които ме подкрепиха – на семейството ми, на невероятните ми продуценти от Ligna Studios, на Българска национална телевизия. БНТ, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие от ICard Eurovision Bulgaria и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен!“, коментира още Виктория.

Георгиева излезе на сцената под номер 13, като се състезава с изпълнители от 17 страни. Заедно с нея на финала ще бъдат представителите на Албания, Сърбия, Молдова, Португалия, Исландия, Сан Марино, Швейцария, Гърция и Финландия.

На 18 май, когато се състоя първият полуфинал, продължиха напред Азербайджан, Белгия, Кипър, Израел, Литва, Малта, Норвегия, Русия, Украйна и Швеция.

Големият финал на „Евровизия 2021“ е на 22-ри май, като ще се излъчва на живо от 22 часа.

„Ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!“, сподели още Виктория Георгиева, която е един от фаворитите за първото място.

Вижте повече за емоцията, която изпита певицата, чувайки името си сред финалистите:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Ели ( преди 2 години )
Певицата почти приличаше на Били Айлиш, но с новата коса е по-женствена. МОжеше да избере по-подходящи дрехи, но иначе песента й е доста оригинална
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар