IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимъти Шаламе ще изиграе младия Уили Уонка

27 май 2021 14 50

Актьорът ще продължи работата на Джийн Уайлдър и Джони Деп

Снимка: БГНЕС

Тимъти Шаламе ще се въплъти в нова роля. Той ще изиграе младия Уили Уонка като така ще продължи работата на Джийн Уайлдър и Джони Деп, съобщава Deadline.
25-годишният актьор е одобрен за ролята на най-известния измислен сладкар. Warner Bros. ще разкаже предисторията на филмите, които са пуснати до момента и за първи път няма да включва малкия Чарли Бъкет, главния герой на романа на Роалд Дал.

Зрителите ще видят приключенията на младия Уили Уонка, преди той да реши да създаде своята невероятна шоколадова фабрика. Запознати отбелязват, че предстоящият филм ще включва музикални номера, които ще позволят на 25-годишния актьор Шаламе да демонстрира своите музикални и танцови умения.

Поради трудността при подготовката на тези сцени, продуцентите дълго се колебаеха дали да одобрят актьора, въпреки че той оглавяваше списъка с кандидати. По-рано беше съобщено, че ролята на Уили Уонка може да бъде изиграна от Том Холанд, звезда на Marvel.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари