IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Източник: Албумът на Адел ще е готов съвсем скоро

17 юни 2021 15 00

Изпълнителката не е пускала нищо на пазара от шест години

Снимка: Getty

Феновете на Адел могат тихичко да започнат да се радват, защото близки до изпълнителката казват, че съвсем скоро тя ще пусне нов албум.

Близо шест години от последния ѝ запис „25“, звездата е готова да се завърне на музикалната сцена. „Адел беше доста заета през последната година да се фокусира върху себе си, но прекара и много време в студиото, записвайки нов албум“, казва източник пред E!News. Той допълва, че песните ще излязат съвсем скоро, а самата изпълнителка няма търпение да ги представи пред света.

Разбира се, Адел премина през доста неща, за които може да разкаже в албума си. Тя успя да отслабне драстично, да роди и да се раздели със съпруга си Саймън Конеки. Именно разводът ще е една от централните теми в албума, както и процесът на възстановяване. Разбира се, записът няма да съдържа само тъжни песни, като източници уверяват, че феновете ще бъдат изненадани от новото звучене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Все пак Адел остава фокусирана и върху здравето си. „Тя тренира пет пъти в седмицата и продължава да се грижи за физическото и психическото си състояние“, допълва близък до звездата. Що се отнася до любовния ѝ живот, източници твърдят, че рапърът Скепта все още е в живота на Адел, въпреки че нещата не са съвсем сериозни. „Излизат на срещи от време на време. Има химия между тях, но в момента тя има много неща на главата си и иска да остане фокусирана върху тях“.

Кога точно ще излезе новият албум на Адел все още не е ясно, но феновете наскоро бяха зарадвани с кратко видео, в което певицата взе участие. То беше публикувано в YouTube, за да отбележи годишнината от ужасяващия пожар в Лондон през 2017 година, когато загинаха 72 души. „Днес отбелязваме четири години от пожара в Grenfell Tower, но все още нямаме отговори на важни въпроси“, казва Адел.

Огънят започва в малка кухня в ранните часове на 14 юни 2017 година и бързо обхваща цялата 24-етажна сграда. Оттогава оцелелите водят кампания за справедливост под шапката на предизборната група Grenfell United. Според тях, огънят се е разраснал заради запалима облицовка, монтирана върху блока. Публичното разследване на британското правителство, започнато на 14 септември 2017 година, все още не е достигнало до никакви заключения въпреки показанията на експерти.

„Все още разследването се проточва и никой не е подведен под отговорност за събитията от онази нощ“, добавя Адел. Тя заяви, че Grenfell United ще продължава да се бори за справедливост и промяна, която е нужна на цялата страна. Изпълнителката се надява, че по това време другата година най-накрая ще има отговори, които ще помогнат на оцелелите да дишат спокойно.

От нощта на трагедията Адел е постоянен поддръжник на семействата на загиналите и оцелелите в пожара. През юни 2017 година тя беше забелязана да помага на всички, които са останали без дом. Звездата също така посети и пожарната станция в Лондон, за да занесе чай на пожарникарите, които са участвали в гасенето на огъня.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Малко по-късно Адел заведе децата, пострадали от трагедията, на частна прожекция на „Аз, проклетникът 3“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )