IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След любовните мъки: Адел пее и танцува след Оскарите

28 април 2021 10 50

Изпълнителката премина през развод и още една провалена връзка

Снимка: Getty

Последната изява на Адел доказва, че тя е готова за едно страхотно лято.

Преди няколко месеца изпълнителката окончателно приключи развода си със Саймън Конеки, с когото споделя и сина си Анджело. Двамата успяха да се споразумеят без излишни драми, като Адел е обещала да не пее за раздялата в следващите си албуми. Раздялата между Конеки и вече бившата му съпруга започна още преди години, като оттогава Адел започна връзка с рапъра Скепта. Оказва се обаче, че и тези отношения не са продължили дълго, тъй като наскоро се заговори, че звездата вече има нов мъж в живота си. Засега няма подробности кой е той и с какво се занимава.

Независимо дали Адел е влюбена или не, тя със сигурност е щастлива. Това се доказва от последната ѝ изява на партита след наградите „Оскар“. Въпреки че не е част от Холивуд, изпълнителката често присъства на забавните събития след бляскавата церемония. Тя се присъедини към победителя Даниел Калула и се снима с актрисата Амбър Робинсън.

Амбър сподели селфи с Адел, на което се вижда, че изпълнителката носи обикновен, но шикозен зелен тоалет от Lapointe. Дизайнът се вижда по-добре, след като човек от партито споделя видео, на което звездата пее I'm Real на Дженифър Лопес и Джа Рул. Клипът веднага обиколи социалните мрежи, като в първоначалния акаунт, на който беше публикуван, написаха, че това е за всички фенове, на които им липсва пеенето на Адел.

Според източници, изпълнителката много се е забавлявала, като е танцувала и пеела с приятели. Към нея се е присъединил и Дрейк, който е един от най-близките ѝ хора. Той дори е отговорен за някои от модните тоалети на звездата, включително черната рокля с паднало рамо, с която Адел се появи на рождения му ден. Тогава тя впечатли с фигурата си, показвайки колко много е отслабнала. „Преди плачех, но сега се потя. Честит рожден ден на един от най-забавните и мили хора, които съм срещала“, написа звездата в Instagram.

През последните години Адел рядко се появява на светски събития. Все пак тя зарадва феновете си, ставайки водеща на предаването Saturday Night Live през октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари