IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чао, Скепта! Адел вече си има друг

21 април 2021 14 50

Певицата пази връзката си в тайна

БГНЕС

Последните две години бяха от решаващо значение за бъдещето на Адел. Певицата сложи край на брака си като се разведе, след което промени начина си на живот и отслабна драстично. После дойдоха връзката ѝ с рапъра Скепта и вдъхновението за нова музика. Днес тя е готова да се завърне отново на сцената, но има и други любопитни новини около нея. Според британски издания, тя отново е влюбена!

Все още не е ясно как се казва мъжът до изпълнителката, но според информация на Mirror, двамата се познават от детинство.

Най-вероятно искрите на любовта между звездата и неизвестния британец са пламнали след като разхлабват мерките в страната и тя напуска провинцията, за да се върне и работи отново в музикалното студио в Лондон.

„Адел е в плен на любовта и макар да пази ревниво самоличността на новия си избраник, тя не крие щастието си от близките и приятелите си. Имайки предвид, че те вече имаха основата на отдавнашно приятелство, нещата помежду им се развиха бързо и двамата сега са много щастливи. Те също така не изключват възможността в бъдеще да създадат потомство“, казва близък до нея, цитиран от списание Closer.

Изданията не уточняват кога точно Адел е скъсала с рапъра, с който имаше бурни отношения, за които се заговори през октомври 2020-а.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари