IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Харисън Форд пострадал по време на снимки

25 юни 2021 10 50

Актьорът в момента работи по петата част на "Индиана Джоунс"

Снимка: Getty

Феновете на екшън филми знаят, че каскадите в тях се правят от професионалисти, за да може всичко да е изпипано както трябва и главните актьори да не се наранят. Понякога обаче холивудските звезди решават да опитат късмета си и самите те да изпълнят някой труден номер. Том Круз е известен с това, че прави сам по-голяма част от каскадите си, като на много пъти се е контузвал по време на снимки. 

Явно сега Харисън Форд също е искал да покаже, че възрастта не го спира да се изявява като екшън герой. 78-годишният актьор е пострадал по време на репетиция на бойна сцена за петия филм от поредицата за Индиана Джоунс. Според Disney, контузията е в областта на рамото и това е наложило спиране на продукцията. "Снимките ще започнат отново, когато бъде завършено нужното лечение. Графикът ще бъде променен в зависимост от това какво се случва в следващите седмици", казват от компанията. Режисьорът Джеймс Манголд ще продължи да снима други сцени, които не включват Форд. 

Наскоро Харисън Форд беше забелязан в емблематичния си костюм на Индиана Джоунс, а снимка беше споделена и от колегата му Джош Гад. На нея се вижда как 78-годишният актьор носи кафявата шапка, кафявото кожено яке и бежовата риза на археолога. Това ще е петият път, в който Форд ще влезе в ролята на Джоунс, като това става още през 1981, 1984, 1989 и 2008 година. 

За първи в историята на поредицата Стивън Спилбърг няма да е режисьор. Вместо това сяда Джеймс Манголд, като Спилбърг, Катлийн Кенеди, Франк Маршал и Симон Еманюе ще бъдат продуценти. "Щастлив съм да започна това приключение, заобиколен от звезден екип с филмови дейци. Стивън, Харисън, Кати, Франк и Джош са моите герои", казва Манголд. 

Петият филм за Индиана Джоунс се очаква да бъде пуснат на 29 юни 2022 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари