IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Беше ужасно“: Звезда от Хари Потър – пренебрегвана заради наднормено тегло

6 юли 2021 15 00

Джеси Кейв разказва за тормоза на снимачната площадка

Снимка: БГНЕС

Актрисата Джеси Кейв, която играеше Лавендър Браун във филмите за Хари Потър, призна, че е била тормозена на снимачната площадка. Причината за това били критики към момичето за наднорменото ѝ тегло. Според звездата на култовия филм тя се чувствала невидима на снимачната площадка.

Джеси участва в последните три части от екранизацията на книгите на британската писателка Дж. К. Роулинг. Както отбелязва актрисата, между филмите „Хари Потър и нечистокръвният принц“ и „Хари Потър и даровете на смъртта“ тя много напълняла. След това от екипът на филма започнали да се отнасят с презрение към нея.

„Подобрих се само след заснемането на Хари Потър, защото пораснах и гладувах. Току-що започнах да раста, поради което се случи“, каза Кейв пред The Independent.

Според актрисата по време на снимките на заключителните части на филма с нея се държали доста грубо: „Беше ужасно. Вероятно имаше повече общо с мен и моята несигурност, знаейки, че вече не се вписвам в дънки с моя размер.

В първия филм, който играх, бях размер 8, а в последния – размер 12. Беше ужасно. Много неприятно преживяване.“ Тя обаче се възползвала от тази ситуация и откри таланта си за писане.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари