IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира: Бях нервна относно пускането на нова песен на английски език

22 юли 2021 10 50

„Тази песен ме пренесе на едно прекрасно приключение“, казва изпълнителката

Снимка: Getty Images

Шакира зарадва англоговорящите си фенове, пускайки нова песен на английски език.

В петък изпълнителката публикува и видео към сингъла, който не само е първият ѝ от 2017 година, но също така е и първият на английски от 2016-а, когато беше пуснат Try Everything. Песента носи името Don't Wit Up, а Шакира казва, че е била доста нервна преди официалната ѝ премиера, защото отдавна не е пяла на език, различен от испански.

„Но тогава ми дойде идеята за тази песен и си казах, че ми е време. Време е да направя това отново и съм щастлива и много вдъхновена в момента“, споделя изпълнителката. Според нея, сингълът е пратен от рая и ѝ е помогнал да сбъдне мечтата си да има поне една хаус песен в биографията си. „Това е песен, която отдавна чакам да напиша. Чувствам, че това е било предрешено да се случи“.

Обяснява, че сингълът е живял в нея дълго време по метафизичен начин и постепенно се е материализирал. „Исках хаус песен и тази ме пренесе през толкова много пътища и ме отведе на едно приключение с неочаквани места“, продължава Шакира. Що се отнася до музикалния клип, изпълнителката казва, че е намерила съвсем нов начин, по който да движи тялото си. „Това беше прекрасно творческо пътуване, което ме накара да израсна професионално, творчески и артистично“.

В песента Шакира пее, че се нуждае да направи нещо за себе си, докато яхва няколко вълни на осветена дъска за сърф и показва движенията си на дансинга. „Не чакайте. Не се страхувайте, ако стане късно. Ще оцелеете, това е само една нощ“, се пее в припева.

За да се увери, че всеки детайл е на мястото си, изпълнителката казва, че е прекарала два месеца в подготовка за снимките. Трябвало е да намери подходящ режисьор, с когото е говорила онлайн заради продължаващата пандемия. Трябвало е да направи компромис по отношение на банския костюм, който носи във водните сцени. „Уверих се, че водата не е студена, защото много мразя студена вода. Ако е студена, исках да съм с цял костюм, който да ме топли, но режисьорът не ми позволи“, разкрива звездата.

Don't Wait Up вече може да бъде чута и видяна в YouTube.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
izgledah tvorbata. zvu4i svejo . haresa mi . i da si kaja napravo dopada mi tvor4estvoto na 6akira. tia e mnogo trudoliubiv tvorec, raznoobrazni idei , i hus za tvor4estvo.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар