IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обучение по време на карантина! Шакира завърши курс по философия

2 май 2020 15 00

Изпълнителката не си губи времето у дома

Снимка: БГНЕС

Вече повече от месец сме поставени в социална изолация и нямаме възможност да се виждаме с приятели и роднини. Събирането на големи групи от хора е забранено, а носенето на предпазни маски на обществени места е задължително. Затвориха много търговски обекти, а обучението на децата стана онлайн.

И въпреки че социалната изолация ни поставя в доста неизгодна позиция, някои от нас се опитват да извлекат колкото се може повече позитиви от нея. Многото свободно време ни дава възможност да започнем всичко онова, за което сме мечтали преди – да развием ново умение, да се насочим към различно хоби или да усъвършенстваме талантите си.

Много е важно да се занимаваме с нещо у дома, за да не изпаднем в депресия, която ще ни попречи да живеем пълноценно. Трябва да знаем, че скоро всичко това ще свърши и ние отново ще можем да бъдем сред природата заедно с любимите си хора. Дотогава обаче се фокусирайте върху нещо полезно и приятно.

Точно така е направила и Шакира, която е успяла да завърши курс по философия. Обучението е било онлайн и е продължило четири седмици, сертификатът на изпълнителката идва от Университета на Пенсилвания. Колумбийската красавица се похвали в социалните мрежи, споделяйки няколко снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

„Току-що завърших курса си по философия“, написа тя и добави, че с дисциплина и мотивация всичко е възможно. Шакира някак си е успяла да намери време за себе си, тъй като в момента се грижи за двете си деца, които не ходят на училище и трябва да бъдат обучавани у дома. 

Звездата започна курса си през март и заяви, че иска да оползотвори времето си по време на карантина. „Трябва да започна да мисля за други неща, а не само за Пес патрул“. Само преди няколко седмици Шакира поиска от испанското правителство да позволят на малките деца да излизат навън, за да получат нужната си доза витамин D. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари