IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен: Мисля, че в киното трябва да влизат само ваксинирани зрители

25 август 2021 17 50

Актьорът продължава да твърди, че ваксинацията е единственият начин да победим пандемията

Снимка: Getty Images

Пандемията все още е тук и вече две години владее живота ни. Научихме се да живеем в изолация, да работим от вкъщи и да общуваме с близките си чрез компютъра. Разбрахме колко ни липсва социалния живот, колко ни се ходи на ресторанти и кина и как нямаме търпение да се качим на самолета, за да посетим друга държава. Всичко това ни беше отнето за известно време, но сега постепенно нещата започват да вървят нормално.

Причината за частичното завръщане към стария ни начин на живот е ваксинацията, която тече усилено в целия свят. Заговори се, че дори ще бъдат прилагани по-леки мерки само за хората, които вече са си поставили някоя от ваксините срещу коронавирус, като в това число се включва посещаване на ресторанти, кина, театри и фитнес зали. Разделението малко разгневи и раздели обществата, но един човек напълно го подкрепя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Говорим за Шон Пен, който смята, че в киното трябва да се допускат само хора, които са ваксинирани. Пред CNN той благодари на всички, които са отишли в залата, за да гледат новия му филм Flag Day, но заяви, че тази чест трябва да бъде само за хората, добили имунитет срещу вируса. Пен допълва, че след няколко седмици филмът му ще бъде пуснат в различните стрийминг платформи и това ще даде възможност на неваксинираните да го гледат у дома. 

Само преди месец актьорът отказа да се върне на снимачната площадка на филма Gaslit докато целият екип не се ваксинира. "Наистина моля хората, които не са ваксинирани, да не ходят на кино. Останете си вкъщи докато не се убедите в полезността на тези очевидно безопасни ваксини", категоричен бе той на премиерата на Flag Day на 11 август. Пен допълва, че ваксините трябва да бъдат задължителни, както е задължително включването на фаровете на колата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean Penn (@seanpenn)

Освен чрез публичните си изяви, Шон усилено се опитва да разрастне достъпа до ваксини чрез неправителствената си организация Community Organized Relief Effort. В момента той се занимава с ваксинирането в Хаити, като в същото време помага във въстановяването на острова от опустошителното земетресение преди няколко седмици. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
На това Хаити му таковаха таковата. Либерастията какво толкова намира в Хаити не знам. Престъпния клан клинтън също е хванал хаитяните за гушите и не иска да пуска. Сега и тоя бо к л уук
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар