IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона разкри коя актриса е фаворитка за главната роля в биографичния ѝ филм

28 септември 2021 11 00

Певицата сподели, че процесът по заснемането е в много ранен етап

Снимка: БГНЕС

Мадона може би намери момичето, което да я изиграе в биографичния ѝ филм.

Преди няколко дни изпълнителката беше в Ню Йорк за новия документален филм, разказващ за концерта ѝ Madame X. Именно там тя говори пред Associated Press за друг свой кино проект, а именно лента за живота ѝ, която ще се появи след години. Въпреки че процесът на създаване е още в много ранен етап, Мадона има предпочитания за главната роля.

Оказва се, че звездата се е спряла на младата актриса Флорънс Пю, която набира все по-голяма популярност и участва в различни блокбастъри. „Тя със сигурност е в началото на списъка, ако се съгласи“, категорична е Мадона. Флорънс не само че може да играе чудесно, но тя умее и да пее, което ѝ печели още повече точки. 25-годишната актриса често публикува как пее популярни песни и събира поздравления от потребителите в социалните мрежи.

Мадона БГНЕС

Флорънс Пю и Мадона. Снимка: БГНЕС

Друга актриса, която може да участва в състезанието за главната роля, е Джулия Гарнър. Тя е позната на феновете от сериала Ozark по Netflix и има лека прилика с Мадона. Също така актрисата може и да пее, така че не е изключено да я видим като младата кралица на попа.

Що се отнася до самия филм, засега Мадона все още избира какви точно истории да разкаже в него. Продуцент ще бъде компанията Universal Pictures. „Засега все още пиша сценария и решавам точно колко детайли да споделя с публиката, кои герои от живота си да покажа. Дълъг и сложен процес е, но в същото време е терапевтичен“, казва изпълнителката.

Мадона и Universal за първи път обявиха новината за биографичния филм през септември 2020 година. Певицата ще напише сценария и ще се изяви като режисьор, а на помощ ѝ идва носителят на „Оскар“ Диабло Коди. „Искам да разкажа това невероятно пътуване, което съм изминала като артист, музикант, танцьор – като човешко същество, което се опитва да намери мястото си в света“, казва Мадона в официално изявление. Допълва, че фокусът на филма ще е музиката, която ѝ е помагала да продължи напред и я е поддържала жива.

Мадона БГНЕС

Мадона и Джулия Гарнър. Снимка: БГНЕС

Това ще е третият път, в който Мадона сяда на режисьорския стол. Преди това тя е режисирала филмите W.E. и Filth and Wisdom.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари