IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите: Мадона и младото й гадже с купон на плажа

12 август 2021 10 30

Кралицата с критики за външния си вид

БГНЕС

Лятото продължава! Докато едни си почиват на къмпинг „Градина“, други обикалят из чужбина, отбелязвайки се от екзотични дестинации. След като ви разказахме къде отмарят звезди като Кейти Пери, Орландо Блум, Харисън Форд и Ребъл Уилсън, е време да потърсим Мадона. Кралицата на попа загатна на феновете си, че също е на море, публикувайки снимки от плажа. Те обаче са нощни и не е ясно където точно са направени. 

Типично за г-жа Чиконе, тя провкира отново последователите си, които очакват новата й музика. Вместо да ги зарадва с някое свежо парче за сезона, тя показа как се забавлява в компанията на своя любим - 27 годишният Аламалик Уилямс. 

„Smoke on the Water“, написа Мадона, качвайки видео в Instagram, събрало най-хубавите й мигове на пясъка, край лагерния огън. В него виждаме и децата й. А поводът за тяхното събиране е рождения ден на едно от тях - Роко, което изпълнителката ражда по време на брака си с Гай Ричи. 

Освен красива заря край морския бряг, певицата ни показва как целува приятеля си и танцува, увила се с черен шал и дълго палто с кръпки, на които пише „Sеx“.

В галерия във Facebook Мадона сподели още снимки от партито, най-вече със своя тъмен аутфит с послания. 

„Честит рожден ден, Роко! Бяхме заедно на много пътувания по целия свят. Но най-голямото пътуване, което съм предприел с теб, е това в моето сърце. Обичам те до Луната и обратно. Винаги и завинаги“, написа певицата за сина си Роко.  

Публикувайки снимки с по-младия мъж до себе, както и такива, на които виждаме лицето й в по-близък план, звездата си навлече критиките на последователите й. Докато едни се ядосват, че тя не спира да прави глупости и въобще няма намерение да се завърне на сцената, други отбелязаха, че освен пластичните корекции, техният идол се разкрасява все повече чрез филтри. Дори я сравниха с Ким Кардашян, която заедно със сестрите си неведнъж коригира своите снимки преди да ги сподели. 

„Тази жена е красива. Но не прилича много на Мадона“, „Какво ти става? Сякаш виждам фийда на Ким Кардашян, която дори не следя...“,„Мадона Кардашиян?“, „Толкова е тъжно, че не възприемаш възрастта си и остаряваш грациозно“, гласят част от коментарите под публикациите от нейната ваканция. 

"Тя има нужда от вкус", написа преди броени дни певицата към клип, в който целува страстно половинката си. Това отново не се хареса на феновете й, според които на нейните години подобно поведение не е нормално. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари