IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Случва се! Адел пуска нова музика!

6 октомври 2021 15 00

След шестгодишна пауза

Снимка: Getty Images

Молитвите на всички музикални фенове бяха чути! Адел пуска нова песен след шестгодишна пауза!

Новината беше потвърдена от самата певица на пети октомври в социалните мрежи. В Instagram тя сподели кратко видео и част от песента си Easy on Me, която трябва да излезе на 15 октомври. Макар да видяхме едва няколко секунди от предстоящото видео и да чухме само инструментал от песента, ние сме напълно доволни. Сигурни сме, че Адел ще участва в клипа, ще видим новата ѝ фигура, а още от първите акорди разбираме, че изпълнителката не е изневерила на стила си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Съобщението за нова песен идва след като носителката на „Грами“ се появи в Туитър, за да направи първата си публикация след почти година. Тя заяви просто „Здравейте, скъпи мои“, което обаче беше достатъчно на феновете да изпаднат в екстаз. Времето за публикуване на съобщението със сигурност не беше случайно избрано. Само няколко часа преди това Адел промени снимката и фона на социалните си платформи, включително Туитър, „Инстаграм“, YouTube и Facebook.

Всичко това наведе на мисълта, че звездата ще пуска нов албум съвсем скоро. Разбира се, през уикенда се появиха още улики, като например редица надписи с „30“ по световноизвестни забележителности като Колизеума, Лувъра, близо до Емпайър Стейт Билдинг и много други. Числото беше изписано със същите цветове, които красят профилната и фоновата снимка на Адел – синьо-бели.

Името „30“ пасва идеално на следващия албум на изпълнителката, като по този начин тя ще продължи традицията да кръщава записите си на навършените години, в които е написала и записала песните си. Последните ѝ три проекта също бяха кръстени на възрастта ѝ.

Въпреки че Адел в момента е на 33 години, навършването на 30 бележи голям период от живота ѝ. През април 2019 година тя се раздели с дългогодишния си партньор Саймън Конеки, от когото има и 8-годишен син Анджело. Изпълнителката подаде документи за развод през есента на същата година, но двойката постига споразумение чак през март 2021-а.

Три месеца след развода източник сподели, че англичанката подготвя нова музика и е готова да я покаже на феновете си. „Адел е доста заета да се фокусира върху себе си през последната година. Тя прекарва месеци в звукозаписното студио и работи по новия си албум“, казва той. Допълва, че ще чуем относно развода ѝ и през какво е минала досега.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Миналия месец пък друг източник разкри, че Адел ще пусне нова музика през зимата. Той казва, че стилът няма да е много меланхоличен или празничен, а по-скоро танцувален. Източникът също така заяви, че изпълнителката няма търпение да се върне на сцената. „Тя много иска да пее и да тръгне на турне, но в момента се пази от коронавируса и няма конкретни планове“.

Докато Адел не се престраши да тръгне по концерти, ние сме доволни просто и от новите песни, които ще пусне съвсем скоро. Първата идва на 15 октомври, петък.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? (@adelequeen_)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари