IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл разказва за книгата си в ново видео

28 октомври 2021 15 00

В него се представя като херцогиня на Съсекс

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл зарадва своите последователи, появявайки се в ново видео в YouTube. Гостувайки на канала Brightly Storytime, който насърчава родителите да четат повече на децата си, съпругата на принц Хари разкрива подробности за своята книга The Bench. И тъй като тя е свързана с мястото, където разказва приказки на децата си, клипът неслучайно е заснет в нейната градина в Калифорния.

Майката на Арчи и Лилибет се появява публично за първи път след пътуването с мъжа си до Ню Йорк. Усмихвайки се на камерата, тя представя четивото, което излезе официално през юни тази година. Но вместо на пейка, се е разположила в удобен стол.

„Аз съм Меган, херцогинята на Съсекс... Написах това като стихотворение за съпруга ми и сина ни Арчи, и след това го превърнах в книга, за да можете и вие да ѝ се насладите“, казва тя.

Маркъл е облечена със светлосиня риза, която е прибрала в изчистени дънки, на които има кожен колан. По нея виждаме и любимите ѝ бижута в златисто – нежно колие с плочка на шията, масивни гривни в комбинация с часовник, както и пръстени на ръцете.

40-годишната звезда обяснява, че рисунките в книгата са на илюстратора Кристиан Робинсън. Пред него тя настоявала те да са акварелни.

„Сега се надявам, че можете да отидете и да намерите своя специална пейка, стол или малко тихо кътче – просто място, което означава нещо за вас, което можете да споделите с някого, когото обичате“, казва Меган във видеото.

Ученици получиха безплатно книгата ѝ

Наскоро организация с нестопанска цел обяви, че ученици от Лос Анджелис са получили безплатно The Bench. И показа деца от предучилищното образование да прелистват четивото в един от центровете им. Миналия месец пък самата Меган Маркъл прочете някои откъси от него пред деца в Ню Йорк.

Книжката на Маркъл разказва история за отношенията между баща и син погледнати от страната на майката. В нея, освен принц Хари и синът им Арчи, е включена и Лилибет – второто дете на двойката.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари