IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След подкаста и книгата – ще пусне ли Меган Маркъл козметична линия?

12 октомври 2021 09 00

Някои фенове дори се надяват да активира блога си

БГНЕС

Откакто вече не са кралски особи, Меган Маркъл и съпругът ѝ Хари живеят доста по-спокойно, далеч от роднините им на Острова. След партньорството си със Spotify, Netflix и издадената детска книжка, херцогинята на Съсекс може да пусне своя козметична линия, пишат световните медии. Подобно на звезди като Ким Кардашян, Кайли Дженър, Риана, тя смята да използва популярността си, за да изкара допълнителни доходи.

След поредната поява на Меган и половинката ѝ в САЩ, феновете не спират да говорят за нейните дрехи, обувки и аксесоари. И освен да я критикуват, те отбелязват, че тя е истинско вдъхновение за много жени и би имала голям успех, ако по-често споделя какви гримове и козметика използва.

Почитатели на Маркъл още от времето, когато бе просто актриса, отбелязват, че тя публикувала ревюта в блога си The Tig за своите любими продукти, като очакват скоро тя да го отвори отново и там да рекламира своята собствена линия.

В началото на октомври синът на принц Чарлз и съпругата му бяха забелязани в Ню Йорк, пристигайки с частен самолет на бюти и уелнес компанията Guthy-Renker. Двамата са посетили нейния основател – Бил Гъти, с който най-вероятно са разговаряли за бъдещо сътрудничество.

Меган и

БГНЕС

Мъжът, с който смята да работи Маркъл има опит в създаването на козметични линии за известни дами, като до момента работи с имена като Дженифър Лопес, Синди Крауфорд, Джесика Симпсън и други.

Според скорошно проучване, поръчано от RY.com, Меган е една от знаменитостите, която предизвиква най-голям интерес сред интернет потребителите, що се отнася до избора ѝ на продукти за красота. Тя задминава Ким Кардашян, Дженифър Лопес, дори снаха си Кейт Мидълтън. Данните сочат още, че има над 88,5 милиона статии, свързани с грижата за красота на бившата херцогиня. Сред тях може да откриете тези за нейния сватбен грим, за грижата ѝ за кожата и най-харесваната от нея козметика.

Предстои да разберем дали слуховете за новото начинание на Маркъл са верни. Дори и да рекламира конкретни продукти, а да не прави своя линия, тя ще спечели доста, защото е едно от най-коментираните лица в семейството на Елизабет Втора. Иначе, тя със сигурност ще получи още критики, най-вече поради факта, че Бил Гъти, с когото е разговаряла, е обвинен в нелегални бизнес практики в Калифорния. Дори има заведени дела срещу него – от клиентки, които не са доволни от продуктите на фирмата му за коса. Във Великобритания пък част от рекламите ѝ са спрени заради подвеждаща информация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари