IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл за пореден път почете принцеса Даяна

2 октомври 2021 10 30

Преди няколко дни тя и принц Хари се появиха на събитието Global Citizen

Снимка: Getty Images

От повторното носене на сватбените ѝ обеци до четенето в детска болница, носейки красив тоалет, Меган Маркъл създаде голяма еуфория с модните си избори по време на посещението ѝ в Ню Йорк заедно с принц Хари. Едно нещо във визията на херцогинята обаче носеше специално послание.

След като се появи заедно с Хари по време на концерта на Global Citizen в Сентрал парк, Меган беше забелязана да носи малка черна чантичка на Dior, която веднага беше свързана с принцеса Даяна. През годините, когато принцесата на Уелс беше жива, тя често носеше подобен аксесоар със себе си и постепенно го превърна в своя запазена марка.

Чантата носи името Chouchou, което на френски означава „любим“, и е била създадена през 1994 година. Година по-късно е подарена на Даяна от Бернадет Ширак, която е съпруга на тогавашния министър-председател на Франция Жак Ширак. Малко по-късно той става и президент на страната, управлявайки до 2007 година.

Даяна и

Снимка: Getty Images

Аксесоарът веднага се превръща в любим на принцеса Даяна и тя започва да го носи в най-различни цветове. Тя дори взима чантата със себе си по време на пътуване до Ню Йорк, където присъства на Met Gala през 1996 година. Заради огромната любов на принцесата към чантата, през 1996 година от Dior сменят името ѝ на Lady Dior в чест на лейди Ди.

Що се отнася до чантата, която Меган носеше преди дни, това е Lady D-Lite, която е създадена през 2019 година. При запазване на същата форма и стил като класическата Lady Dior, тази чанта има допълнителна функция на обратима и сваляща се презрамка, която я прави леко по-спортна и по-универсална от тази, която Даяна имаше.

Чантата на Dior обаче не беше единственото нещо, което Меган носеше в чест на покойната ѝ свекърва. Върху ръката ѝ беше забелязан и златният часовник Cartier Tank Francaise, който преди беше собственост на Даяна. Маркъл носи аксесоара от няколко години, въпреки че принц Уилям е човекът, който го получава според завещанието на майка си. Хари пък получава сапфирения годежен пръстен на Даяна.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

През 2009 година обаче двамата братя правят размяна, като Уилям взима пръстена, а за Хари остава часовникът. Това се налага, тъй като по това време по-големият син на Даяна вече е в сериозна връзка с Кейт Мидълтън и мисли за годеж. Малко по-късно пръстенът се озовава на ръката на Мидълтън.

Що се отнася до Меган и Хари, двамата вече се завърнаха в Калифорния при двете си деца Арчи и Лилибет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари