IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит за най-големия си провал като баща: Сърцето ми беше на парчета

13 ноември 2021 21 00

Автобиографията му излезе на 9 ноември

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уил Смит иска да свали маската на известна личност и да покаже пред света лицето си на баща и съпруг.

В автобиографията му „Уил“, която излезе на 9 ноември, актьорът говори за различни детайли от личния си живот, споделяйки нечувани досега истории. В книгата Смит пише за брака си с Джейда Пинкет-Смит, изневерите и неконвенционалните отношения между тях. Освен това той разкрива и за децата си – Уилоу и Джейдън, които растат под светлината на прожекторите и бързо развиват свои кариери в музиката и киното.

В откъс, цитиран от списание People, Смит споделя за най-трудния си момент като баща. 53-годишният актьор пише, че сърцето му се е късало за Джейдън, когато общият им филм After Earth получава ужасни ревюта от критиците. Тогава момчето е само на 15 години и очевидно всичко му се е отразило доста зле.

„Филмът беше падение в боксофиса и огромен провал. И това, което беше още по-лошо е, че Джейдън пое целия удар. Феновете и пресата бяха изключително агресивни. Казваха и пишеха неща за Джейдън, които отказвам да повторя. Джейдън правеше всичко, което аз му казвах и на което го бях научил. Но това го хвърли в най-ужасното му публично преживяване до този момент“, пише Уил в книгата си.

Малко по-късно Джейдън иска да се отдели от семейството и да стане самостоятелен. Това също ранява Смит в сърцето. „Никога не сме го обсъждали, но знам, че се чувстваше предаден. Чувстваше се подведен и загуби вярата в моето лидерство“, продължава Уил. Той пише още, че сърцето му е било разбито, след като 15-годишният му син е поискал да бъде еманципиран. Все пак Джейдън преосмисля решението си, но болката в душата на баща му остава.

Актьорът споделя и детайли от най-големите си радости и съжаления като баща на 23-годишния Джейдън, 21-годишната Уилоу и 29-годишния Трей. Също така в „Уил“ феновете ще могат да прочетат и за брака между Шери Зампино, която е майката на Трей, както и за 20-годишната връзка между Уил Смит и сегашната му съпруга Джейда, от която са по-малкият му син и единствената му дъщеря.

Един от най-трудните уроци, които Смит учи за бащинството е, когато Уилоу пуска песента си Whip My Hair през 2010 година. Тогава тя успява да се присъедини към турнето на Джъстин Бийбър за един месец, но постепенно започва да има съмнения относно кариерата си. На финала на европейската част от турнето, Уилоу казва на баща си, че иска да спре. Тогава той ѝ казва, че ѝ предстоят участия в Австралия и трябва да продължи. Това довежда до драстични мерки от страна на дъщеря му.

„Уилоу дойде подскачайки в кухнята и ме поздрави с „добро утро“. Долната ми челюст едва не се откачи и не падна на пода. Моята световноизвестна звезда с невероятна къдрава коса беше с гола глава. През нощта Уилоу си беше обръснала цялата коса“, пише Смит. Тогава той започва да си мисли кой би платил да види едно хлапе с гола глава, което пее за мятане на коса.

Вместо обаче да се скара на дъщеря си и да я накаже, Уил премисля нещата, поема си дълбоко въздух и осъзнава къде е сгрешил. „В този момент тя ме бе докоснала. Погледнах дълбоко в очите ѝ и ѝ казах, че съжалявам и сега я разбирам“, пише актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари