IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 5 месеца фитнес – Уил Смит показва напредък в отслабването

31 октомври 2021 12 00

Събра тренировките си във видео

БГНЕС

Неведнъж сме ви показвали звездите, които отслабнаха по време на карантина. Но има и такива, които успяха да качат килограми за близо година и повече от началото на пандемията. Да вземем например Уил Смит, който призна, че така се е отпуснал с лежането и похапването, че в един момент биреното коремче започнало да му пречи. Преди близо 5 месеца той се нахъса да отслабне и започна да тренира, за да влезе във форма отново. И днес „бере“ първите плодове на усиления си труд – във и извън фитнеса.

„Мислим, че неделите са били за мъфини“, написа звездата от „Мъже в черно“, качвайки клип в Instagram.

Видеото започва с лицето на потен мъж, който е в залата с маска и сякаш крещи на Смит, че неделята не е за почивка и го кара бързо да стане от леглото и да се размърда. В следващите няколко минути виждаме как той вдига тежести, прави набирания, тича на стадиона и въобще, спортува активно, за да се раздели с излишните килограми и да направи малко мускули.

Към публикацията на актьора неслучайно има хаштага #bestshapeofmylife. Натискайки го, може да видите хора от цял свят, които също като него са се мотивирали за промяна.

След като холивудската звезда предизвика феновете да се вземат в ръце и да започнат своето фитнес предизвикателство, той започна да качва влогове с упражненията си. Това доведе до множество въпроси за съвети и създаването на рубриката „Силният Уил“, част от специално приложение за стягане и извайване на тялото.

Не мислете, че актьорът набляга само на силовите и кардио тренировки. В социалните мрежи ще го видите да изпълнява и популярни йога пози.

Все пак мъжът на Джейда Пинкет не разкрива има ли краен срок и какви точно резултати иска да постигне. Но както е тръгнало, той едва ли ще се задоволи само с премахването на биреното коремче и паласките. А с появата на първите мускули, може би ще привлече и повече рекламодатели в канала и социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари