IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес – какви са тайните на Джесика Бийл за стегнато тяло?

27 октомври 2021 10 30

Актрисата обожава йогата

БГНЕС

В последните две години Джесика Бийл играе най-важната си роля – на майка и съпруга 24/7. Актрисата успя да запази втората си бременност в тайна, най-вече заради пандемията и това, че всички си стояхме вкъщи месеци наред. После роди момченце и доста по-късно съобщи радостната вест. А сега, малко повече от 12 месеца след това, тя изглежда чудесно. Всичко това може би се дължи както на хубавите ѝ гени, така и на нейната организираност, заради която успява да прави някои свои любими упражнения.

Още като ученичка, жената на Джъстин Тимбърлейк е доста активна. Тогава тя се занимава с гимнастика, ходи на танци, дори на футбол. След това, когато започва работа във Холивуд, тя споделя, че спортът отрано ѝ помага да се чувства добре в тялото си като възрастна.

Бийл, която отглежда сама синовете си, е фен на йогата и плиометричните упражнения. И когато има възможност, им отделя малко от свободното си време.

Какви са тайните на Джесика Бийл за стегнато тяло?

„Спортуването и физическата активност ми помагат да поддържам тази връзка със собственото си тяло“, коментира Джесика пред ESPN. По думите ѝ, независимо дали има специална роля или тренира у дома за удоволствие, тя се стреми да я поддържа с времето.

Понякога Бийл работи с треньора си, като освен да извае своята фигура, тя се стреми и да подобри стойката – нещо много важно за актьорската професия. Иначе, когато е със съпруга си, тя обича да ходи в планината и да върви пеша.

Разглеждайки профила на звездата в instagram, виждаме на какво държи тя в своя режим:

1. Плиометрични упражнения

Така наречената плиометрия е част от фитнес рутината на Джесика Бийл. Това са един вид силови тренировки, които се използват от атлетите за подобряване на тяхното развитие. Включват най-различни подскоци – на височина, дължина, върху и от кутия; хвърляне на медицинска топка, отскачащи движения и други.

През 2017 г. звездата споделя част от плиометричната си тренировка, изтъквайки, че преди да отидеш на червения килим, трябва да се поизпотиш, при това рано сутрин.

2. Тренировка за двама

Актрисата неведнъж споделя, че Джъстин Тимбърлейк често ѝ помага с домакинската работа. А понякога, когато има кой да гледа децата им, двамата могат да прекарат известно време във фитнеса. Тогава си помагат един на друг, за да правят коремни преси, изпълняват и други упражнения.

Така например певецът помага на жена си да направи стойка на ръце, с която да подобри баланса на тялото.

3. Йога всяка седмица

Бийл прави йога от години, като през 2018-а разкрива, че започва да се интересува от този вид упражнения и техниките за дишане, свързани с тях, заради близък приятел, който е инструктор.

„В началото си казвах: Не мога да правя всички тези луди пози...“, казва тя, посочвайки, че в началото правела само онова, което е във възможностите ѝ. Днес тя е доста по-уверена в себе си и успява да запали много мъже и жени около себе си за йогата.

4. Упражнения за всички мускулни групи

Когато има повече време, майката на две деца предпочита да се поизпоти с по-високоинтензивни упражнения, натоварващи всички мускулни групи.

Едно от любимите неща на Бийл са клековете с тежести, при това отвисоко – специален куб, върху който се качва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари