IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл откровено за родителството по време на пандемия

19 юли 2021 14 40

„Просто трябва да се подкрепяме“, казва тя

Снимка: Getty

Джесика Бийл явно добре се справя с многото задачи, с които се е заела в последно време.

Докато се опитваше да се справи с изолацията и пандемията, актрисата трябваше да намери начин, по който да забавлява двете си деца – 6-годишния Сайлъс и 11 месечния Финиъс, които споделя със съпруга си Джъстин Тимбърлейк. Това обаче явно не е било достатъчно за Бийл и тя е решила да започне работа по своя уелнес марка Kinderfarms.

Заедно с Джеръми Адамс и Грег Уилси, актрисата е искала компанията да предлага натурални и ефективни продукти за семейства, които искат да използват чиста козметика. Още Бийл е искала да създаде възможност за родителите, които искат да направят различен избор за децата от този, който им се предлага в търговската мрежа.

Дебютният продукт на марката се казва Kindelyte и е натурален, медицински одобрен хидратант, който помага при всички форми на дехидратация без да съдържа изкуствени подсладители, оцветители и аромати. Kindersprout, който излиза следващия месец, е органичен веган протеинов шейк за деца.

Що се отнася до живота у дома по време на пандемията, Бийл казва, че със съпруга ѝ Джъстин Тимбърлейк са разделили родителските си отговорности. „Това, което целяхме, беше да сме гъвкави и да не се натоварваме много. Но мисля, че трябва да разделяш и да владееш, защото ако всичко падне на плещите на един човек, той ще се пречупи“, казва актрисата. Тя допълва, че най-важното е родителите да се подкрепят и да бъдат заедно.

Бийл казва, че е благодарна за подкрепата, която е получила от малките общности около себе си. „Беше много полезно за децата ми да намерят своя малък, социален кръг и да се учат по време на пандемията. Аз не съм учител, така че не можех да им помогна“, добавя тя пред списание People.

В момента актрисата просто се опитва да се справи със задачите за деня и да окаже нужната помощ на Тимбърлейк в отглеждането на децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари