IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Уил Смит му е изневерявала, но защо той ѝ е простил?

13 юли 2020 17 40

Двамата споделят за миналото

Снимка: БГНЕС

Съпрузите Уил Смит и Джейда Пинкет Смит направиха много лично и откровено признание. Това се случи по време на шоуто Red Table Talk във Facebook. Джейда призна, че е изневерила на съпруга си с певеца Огъст Алсина, пише The Hollywood Reporter. Тя сподели тази новина с разрешението на самия Уил. Двойката реши да сложи точка на подобни въпроси и с това да се спаси от съвсем ненужни клюки. 

„Това е много лично пътуване, което се превърна в публично“, казва Джейда Пинкет Смит. – Преди около четири години и половина се сприятелих с Огъст. Станахме наистина добри приятели. Всичко започна с факта, че той просто се нуждаел от помощ – имал проблеми със здравето, свързано с психологическото му състояние.“

По това време двойката преживя трудни времена и се раздели за известно време, в резултат на което приятелството между Джейда и Огъст се превърнало в романтично. А на въпрос дали това е било направено с разрешение от Уил, Джейда добави: „Единственият човек, който може да даде разрешение при тези конкретни обстоятелства, съм аз“. Тя допълни, че всъщност Огъст не е развалил нечий брак. Раздялата на съпрузите била взаимна. Ето защо Джейда не смята тази романтична връзка за „престъпление“ или предателство.

„Благодарение на това конкретно пътуване научих много за себе си и успях наистина да се справя с емоционалната си незрялост“, отбелязва госпожа Смит. – „Това преживяване ми даде изцеление. Започнах да разбирам много важни неща... Ние (с Уил) опитахме всички възможни начини да се измъкнем един от друг. Но това просто е невъзможно. Не общувам с Огъст отдавна..“

Според признанието на съпрузите те са успели да установят отношения и да чувстват „безусловна любов“ един към друг. По-рано музикантът обяви, че е имал връзка с Джейда, която е била одобрена от Уил Смит, но сега съпрузите просто обясниха, че самите те са преминавали през сложен период по онова време.

Епизодът на Red Table Talk с участието на Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит счупи рекорда за най-гледани предавания във Facebook Watch за 24 часа. През първия ден клипът е видян от повече от 15 милиона зрители.

Уил и Джейда сключват брак на 31 декември 1997 г. Двойката има две деца: син Джейдън Смит (8 юли 1998 г.) и дъщеря Уилоу Смит (31 октомври 2000 г.). С дъщеря си Уил се появи във филма „Аз съм легенда“, а със сина си – в „Преследване на щастието“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари