IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит гладувал 10 дни

24 септември 2019 14 50

Актьорът взел решението след семейна ваканция

Снимка: Reuters

Уил Смит се подложил на 10-дневен глад, след като достигнал 102 кг. Това призна самият той пред съпругата си Джейда Пинкет Смит в епизод от предаването „Red Table Talk“ във Фейсбук. Освен тях, на масата бяха събрани и други членове от семейство Смит – дъщеря му Уилоу Смит, синовете му Джейдън и Трей Смит, както и тъща му Ейдриън Норис.

Актьорът сподели, че докато е бил на ваканция през миналия месец, когато е влязъл в една нездравословна рутина. „За закуска хапвах четири-пет мъфина. За обяд пиех един коктейл, а на вечеря си сипвах малко водка. Това беше в продължение на 10 дни“.

Смит

Снимка: Reuters

Той признава, че така стига до 102 кг, което е най-високото му тегло през целия му живот. „През по-голямата част от живота и кариерата ми бях в перфектна форма“. Все пак, Смит добавя, че е имало време, когато също е достигал тези килограми, но тогава това е било натрупана мускулна маса, а не мазнини.

След като се завръща от семейната си почивка, Смит се подлага на стриктен режим. След четвъртия ден, кръвното му налягане се нормализира. „Осъзнах, че не знам нищо за храната“, сподели той пред съпругата си.

Смит

Снимка: Reuters

Актьорът призна, че вече се чувства по-добре и това преживяване го е накарало да промени мисленето си и начина си на хранене.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Sia ( преди 4 години )
Освен тях, на масата бяха събрани и други членове от семейство Смит дъщеря му Уилоу Смит, синовете му Джейдън и Трей Смит, както и свекърва му Ейдриън Норис....Дарена Найденова, понаучете малко роднинските връзки, не пишете смехории.Жените имат свекърви, а мъжете - тъщи.Така че актьорът има тъща, а не свекърва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар