IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Лошите момчета" Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат

5 септември 2019 10 30

Филмът излиза в кината на 17 януари

Снимка: Reuters

25 години след излизането на първия филм "Лоши момчета", феновете на Уил Смит и Мартин Лорънс ще имат възможност да ги видят още веднъж на големия екран. Още пред 2009 година се заговори, че такъв проект може да получи зелена светлина, но това като че ли остана малко под сянката на тогавашните блокбъстери като "Трансформърс" и "Мъже в черно 3".

Сега обаче може да си отдъхнем, тъй като се появи трейлър на третата част от поредицата за лошите момчета. С нея се потвърждават всички слухове за продължение, което беше дългоочаквано от феновете. Моментът никак не е случаен, тъй като през 2020 година, когато ще е й премиерата, се навършват 25 години от излизането на първата част на "Лоши момчета". 

В допълнение към това, в момента в киното се наблюдава една вълна, която предлага на зрителите продължения на вече утвърдили се филми или римейк на популярна история. Формулата за успех е гарантирана, което улеснява още повече задачата на филмовите студиа.

Реализирането на "Лоши момчета 3" никак не беше лесно. Проектът се бавеше доста години, тъй като имаше проблеми с режисьорите, които напускаха един след друг. Все пак, със задачата се нагърбиха Адил ел Арби и Билал Фалах. 

film

Снимка: Reuters

Историята във филма отново ни представя Мартин Лорънс и Уил Смит в ролите на Майк и Маркъс - полицай от отдел "Наркотици". Този път обаче двамата мечтаят за пенсиониране преди да бъдат въвлечени в един последен случай. Разбира се, изведнъж във филма се появява лошият герой от миналото, който обърква всички планове на двамата главни герои.

Не след дълго виждаме Майк и Маркъс в обичайната им светлина - чупене на врати и показване на невероятни умения за залавяне на престъпниците. "Като за последно", си обещават и двамата преди да се впуснат в шеметните каскади и боеве.

film

Снимка: Reuters

Освен познатите ни Уил Смит (Майк) и Мартин Лорънс (Маркъс), в "Лоши момчета 3" ще видим и Ванеса Хъджънс, Александър Лудвиг и Чарлз Мелтън. Те ще влязат в ролите на млади полицаи, които бързо трябва да се приспособят към средата. 

"Лоши момчета 3" ще излезе по кината на 17 януари 2020 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари