IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Създателят на Squid Game разкри какво е бъдещето на сериала

14 ноември 2021 15 00

Ще има ли втори сезон на хитовия проект на Netflix?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пригответе се за още игри, напрежение и маски, украсени с рисунки на бутони от джойстикове на PlayStation.

Във вторник, девети ноември, от Ap Entertainment пуснаха видео в Туитър, съдържащо интервю със създателя на Squid Game, в което той разкрива бъдещето на сериала. Хуанг Донг-хьок потвърди от червения килим, че вторият сезон на проекта вече е в процес на работа.

„Имаше толкова много натиск, толкова много желание и любов към втори сезон. Имах чувството, че не ми оставяте друг избор“, заяви Донг-хьок. Той допълни, че вторият сезон вече се пише в главата му и в момента планира останалите детайли. Все пак режисьорът и сценарист заяви, че все още е твърде рано да каже точно кога новите епизоди ще се появят в Netflix.

Новината идва, след като от Deadline обявиха, че Netflix са изпратили писмо до своите инвеститори, в което пишат, че 142 милиона потребители в целия свят са гледали Squid Game в първите четири седмици след премиерата. По това време от платформата заявиха, че вторият сезон на сериала се обсъжда, но не е потвърден официално.

Южнокорейската драма се превърна в истински хит след премиерата си на 17 септември. Оттогава сериалът се нареди на първо място по популярност в 94 страни, включително и Америка. Всичко това доведе до истинска истерия в социалните мрежи, като миймове се появиха в Instagram, а в ТикТок потребители използват част от музиката в сериала за създаването на свои клипове. Освен това в Saturday Night Live се появи скеч в духа на Squid Game, в който участваха Пийт Дейвидсън и Рами Малек.

Squid Game

Снимка: Getty Images

За тези, които все още не са гледали сериала, историята проследява група непознати, които имат една обща черта – борят се да погасят огромни дългове. Ли Джънг-дже, Пак Ае Су, Хойон Джънг, О Йон-су и Хео Сунг-тае играят възрастни герои, които се съгласяват да участват в игра, която им е позната от детството, надявайки се да спечелят паричната награда. Но тук няма нищо забавно. Вместо загубилият да си отива вкъщи, тук той умира.

В момента Squid Game започва своя поход към наградите, като първата му номинация е от „Изборът на публиката“ за най-гледаемо шоу през 2021 година. Статуетките ще бъдат раздадени на 7 декември.

Squid Game

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари